Προσφυγή ο Φυτανίδης; Μεταγραφή ο Ατρόμητος

Ο έμπειρος αμυντικός κινήθηκε δικαστικά για όρους του συμβολαίου του που υποστηρίζει πως δεν τηρήθηκαν και οι Περιστεριώτες απαντούν με απόκτηση ποδοσφαιριστή ανάλογης κλάσης-εμπειρίας.

Προσφυγή ο Φυτανίδης; Μεταγραφή ο Ατρόμητος

Η πληροφορία της προσφυγής που κατέθεσε κατά του Ατρομήτου ο Σωκράτης Φυτανίδης τάραξε τα λιμνάζοντα νερά στο Περιστέρι.

Ο έμπειρος αμυντικός αποτάθηκε στη δικαιοσύνη γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του, στο συμβόλαιο του που είχε τροποποιηθεί προ μηνών είχαν συμπεριληφθεί συγκεκριμένα πράγματα που μέχρι τώρα δεν υλοποιήθηκαν.

Αναμενόμενη και άμεση ήταν η αντίδραση του επίσημου Ατρόμητου, από τον οποίο το βράδυ της Πέμπτης διέρρεε πως η συμπεριφορά του Φυτανίδη ήταν άκρως αντιεπαγγελματική, διότι κανείς και ποτέ έχασε χρήματα από τον Σπανό. Υποστήριζαν επίσης ότι από το Μάιο ήδη είχαν επιτρέψει, μέσω επίσημου εγγράφου, στον έμπειρο στόπερ να διαπραγματευτεί ως ελεύθερος με ομάδα της αρεσκείας του, αλλά αυτός προτίμησε να λειτουργήσει διαφορετικά. Κατά τις ίδιες πηγές, δεν υφίσταται κανένα οικονομικό θέμα.

Όπως και να 'χει πάντως, από τη στιγμή που η σχέση τους έφτασε σε τόσο οριακό σημείο, είναι δεδομένο πως η συνεργασία τους λαμβάνει τέλος. Προφανώς ούτε η μία ούτε η άλλη πλευρά θέλουν να συνεχίσουν, αφού είναι η πρώτη φορά που ο Φυτανίδης τράβηξε τόσο πολύ το σχοινί.

Στο Περιστέρι έλεγαν πως από τη στιγμή που θα έχουν διαθέσιμα τα χρήματα του Φυτανίδη, θα κινηθούν άμεσα για ποδοσφαιριστή ανάλογης εμπειρίας προκειμένου να μην μείνει ακάλυπτη η άμυνα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK