Ψάχνει προπονητή ο Ατρόμητος, στη Σταντάρ Λιέγης ο Σα Πίντο

Ανατροπή σκηνικού με τον Σα Πίντο στον Ατρόμητο! Ο Πορτογάλος κόουτς μπορεί να είχε ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα του Περιστερίου, ωστόσο δέχθηκε πρόταση από τη Σταντάρ Λιέγης αποφάσισε να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΕΚ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports)
sa pinto EUROKINISSI SPORTS

Τι κι αν ο Ρικάντο Σα Πίντο είχε ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Ατρόμητο (μέχρι το καλοκαίρι του 2018) και όλα έδειχναν πως θα κυλήσουν ομαλά αυτό το καλοκαίρι, ήρθαν τα πάνω κάτω.

Οι Περιστεριώτες λίγες ημέρες πριν την ξεκινήσει η καλοκαιρινή τους προετοιμασία θα πρέπει να αναζητήσουν νέο προπονητή, αφού ο Πορτογάλος ανοίγει τα... φτερά του για άλλες πολιτείες.

Ο κόουτς του Ατρομήτου δέχθηκε πρόταση από τη βελγική Σταντάρ Λιέγης (στην οποία έπαιξε και σαν ποδοσφαιριστής) και έδειξε αμέσως ενθουσιασμένος στην προοπτική.

Μίλησε με τη διοίκηση της ομάδας του Περιστερίου και ενημέρωσε πως θέλει να συνεχίσει την βελγική ομάδα, καθώς θα αποτελέσει ένα μεγάλο βήμα για την καριέρα του. Οι άνθρωποι του Ατρομήτου δενστάθηκαν εμπόδιο και το απόγευμα της Κυριακής (11/6) ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση στο Βέλγιο.

Τώρα οι Περιστεριώτες καλούνται να κινηθούν άμεσα και να βρουν τον αντικαταστάτη του Πορτογάλου καθώς τρέχουν πολλά μεταγραφικά θέματα, ενώ η προετοιμασία ξεκινάει σε λίγες ημέρες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK