Ψήφος εμπιστοσύνης του Ατρομήτου στον Δέλλα

Ο Τραϊανός Δέλλας έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της ΠΑΕ Ατρόμητος.

Μόνο αν συμβεί κάτι εξαιρετικά απρόοπτο δεν θα μείνει ο Τραϊανός Δέλλας στον Ατρόμητο και την επόμενη σεζόν.

Στην ΠΑΕ εκφράζουν την ικανοποίησή τους για τη μέχρι τώρα συνεργασία τους με τον Μακεδόνα τεχνικό και θεωρούν ότι πρόκειται για εξελίξιμο και ιδιαίτερα υποσχόμενο τεχνικό.

Το συμβόλαιο του Κολοσσού πάντως με τους Περιστεριώτες τελειώνει το καλοκαίρι, οπότε θα χρειαστεί εκ νέου διαπραγμάτευση για νέο συμβόλαιο.

Υπάρχει όμως η πεποίθηση ότι εφόσον και ο Δέλλας θέλει, η συμφωνία πολύ δύσκολα θα χαλάσει και ο Ατρόμητος θα πορευτεί με τον πρώην προπονητή της ΑΕΚ και την επόμενη σεζόν.

Στην προπόνηση της Πέμπτης πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησε ο Φυτανίδης ενώ ο Λε Ταλέκ έκανε θεραπεία, ατομικό και spa. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Την Παρασκευή το πρωί θα γίνει εκπαιδευτικό διπλό με την ομάδα Κ20 στο κεντρικό γήπεδο του αθλητικού κέντρου. Θα αγωνιστούν επί το πλείστον ποδοσφαιριστές με λιγότερο χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Columns

Ο Γιάννης δεν μίλησε μόνο για τον Θανάση

Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξηγεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Γιάννη κυρίως για λογαριασμό των ανώνυμων θυμάτων του ρατσισμού.