Ψήφος εμπιστοσύνης του Ατρομήτου στον Δέλλα

Ο Τραϊανός Δέλλας έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της ΠΑΕ Ατρόμητος.

Μόνο αν συμβεί κάτι εξαιρετικά απρόοπτο δεν θα μείνει ο Τραϊανός Δέλλας στον Ατρόμητο και την επόμενη σεζόν.

Στην ΠΑΕ εκφράζουν την ικανοποίησή τους για τη μέχρι τώρα συνεργασία τους με τον Μακεδόνα τεχνικό και θεωρούν ότι πρόκειται για εξελίξιμο και ιδιαίτερα υποσχόμενο τεχνικό.

Το συμβόλαιο του Κολοσσού πάντως με τους Περιστεριώτες τελειώνει το καλοκαίρι, οπότε θα χρειαστεί εκ νέου διαπραγμάτευση για νέο συμβόλαιο.

Υπάρχει όμως η πεποίθηση ότι εφόσον και ο Δέλλας θέλει, η συμφωνία πολύ δύσκολα θα χαλάσει και ο Ατρόμητος θα πορευτεί με τον πρώην προπονητή της ΑΕΚ και την επόμενη σεζόν.

Στην προπόνηση της Πέμπτης πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησε ο Φυτανίδης ενώ ο Λε Ταλέκ έκανε θεραπεία, ατομικό και spa. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Την Παρασκευή το πρωί θα γίνει εκπαιδευτικό διπλό με την ομάδα Κ20 στο κεντρικό γήπεδο του αθλητικού κέντρου. Θα αγωνιστούν επί το πλείστον ποδοσφαιριστές με λιγότερο χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

NBA

Είναι ο Λούκα καλύτερος από τον Ντράζεν στα 19;

Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για το μύθο του Λούκα Ντόντσιτς που έχει ανατείλει για τα καλά και απειλεί να ξεπεράσει ολότελα (αν δεν το έχει κάνει ήδη) ιερά τέρατα όπως ο Ντράζεν Πέτροβιτς και ο Τόνι Κούκοτς.