Ρήξη χιαστών στην πρώτη προπόνηση!

Πιτσιρικάς του Ατρομήτου δεν πρόλαβε να ενταχθεί στην Κ17 και τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο.

Είναι να μην σε θέλει... Αυτό συνέβη με τον 16χρονο Στέλιο Ευθυμιάδη από το Κιλκίς, ο οποίος επιλέχθηκε από τον Ατρόμητο να ενταχθεί στα τμήματα υποδομής, αλλά, όπως μεταφέρει σε σχετικό κείμενό του το peristerisports.gr, υπέστη ρήξη χιαστών στην πρώτη προπόνησή του!

Κατά το ρεπορτάζ "ο Τόλης Αποστόλου σε συνεννόηση με το πρόεδρο του Ατρόμητου Γιώργο Σπανό και την Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλο Κάτια Κοξένογλου δρομολόγησε όλες τις διαδικασίες για το χειρουργείο του ποδοσφαιριστή που επίσημα δεν είχε ενταχθεί ακόμη στην Κ17 ενώ ταυτόχρονα προσπαθούσε να δώσει κουράγιο και στην οικογένεια του Ευθυμιάδη που τόσα χιλιόμετρα μακριά ανησυχούσε δικαιολογημένα για την κατάσταση του παιδιού".

Τουλάχιστον ο μικρός έχει όλο το χρόνο μπροστά του ν' αναρρώσει και να μπει ξανά υγιής στο γήπεδο.

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...