Σήκωσαν σχεδόν τα πάντα από το σπίτι του Κάναντι!

Προφανώς για το καλωσόρισες, άγνωστοι λήστεψαν τα ξημερώματα του Σαββάτου το σπίτι του Νταμίρ Κάναντι παίρνοντας μαζί τους σχεδόν ότι είχε αξία. Ευτυχώς βρέθηκε τουλάχιστον το αυτοκίνητο.

Θύμα θρασύτατης ληστείας έπεσε τα ξημερώματα του Σαββάτου στο σπίτι του στον Αλιμο ο Νταμίρ Κάναντι!

Αγνωστοι εισέβαλαν στο οίκημα στο οποίο ο Αυστριακός τεχνικός κοιμόταν μαζί με τη σύζυγό του. Οι ληστές, αφού αναισθητοποίησαν με σπρέι το ζευγάρι, επιδόθηκαν σε πλιάτσικο αφαιρώντας υπολογιστές, κοσμήματα, ρολόγια και ό,τι άλλο είχε αξία.

Ο Κάναντι ξύπνησε το πρωί και μόλις συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί ειδοποίησε τις Αρχές οι οποίες άρχισαν ανθρωποκυνηγητό. Προς το απόγευμα του Σαββάτου, ο τεχνικός του Ατρομήτου ειδοποιήθηκε ότι τουλάχιστον βρέθηκε το αυτοκίνητό του, το οποίο είχαν πάρει οι ληστές φεύγοντας από το σπίτι του!

Και πάλι καλά θα λέει ο άνθρωπος...

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...