Σπανός: "Αυτά συμβαίνουν όταν η διαιτησία είναι 50-50"

Συγχαρητήρια και στους διαιτητές που σφύριξαν το ματς του ΟΑΚΑ έδωσε ο Γιώργος Σπανός.

Σπανός: "Αυτά συμβαίνουν όταν η διαιτησία είναι 50-50"
spanos EUROKINISSI

Το 2-2 αλλά και η διαιτησία στο ΑΕΚ-Ατρόμητος άφησαν απόλυτα ικανοποιημένο τον πρόεδρο του Ατρόμητου Γιώργο Σπανό ο οποίος σημείωσε πως οι παίκτες του πήραν αυτό που άξιζαν στον αγωνιστικό χώρο.

Για το αποτέλεσμα και τη διαιτησία: "Ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Θεωρώ ότι όταν βρεθήκαμε πίσω με 2 γκολ μας αδικούσε η εικόνα του ματς. Όμως όλοι οι παίκτες βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και δείξαμε στο τελευταίο 20λεπτο την ποιότητα μας και ισοφαρίσαμε. Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει και τρίτο γκολ. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες και το προπονητικό τιμ. Και θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στο διαιτητικό τρίο. Σήμερα έδωσαν ρεσιτάλ. Και όταν υπάρχουν διαιτητές που τα βλέπουν 50-50 τότε οι ομάδες θα παίρνουν αυτό που αξίζουν μέσα στο γήπεδο".

Για τις εξελίξεις στην ΚΕΔ: "Είμαστε σε μια πολιτεία και πρέπει να βάλουμε μια τάξη. Έχουμε μια προσωρινή διοίκηση της ΕΠΟ. Αυτούς τους ανθρώπους πρέπει να τους βοηθήσουμε για να πάει μπροστά το ποδόσφαιρο. Μέχρι το πρωί είχαμε μια ΚΕΔ κανονική. Διαβάσαμε στον Τύπο ότι έγιναν κάποια δυσάρεστα γεγονότα. Πρέπει να θωρακίσουμε τους συγκεκριμένους ανθρώπους και να συνεχίσουμε το έργο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK