Στήριξη μεν, όχι για πάντα δε

H στήριξη του Γιώργου Σπανού στο πρόσωπο του Μιχάλη Γρηγορίου θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Αλλωστε ο νεαρός τεχνικός του Ατρομήτου αποτελεί προσωπικό στοίχημα του προέδρου της ΠΑΕ.

Στήριξη μεν, όχι για πάντα δε
INTIME SPORTS

Δεδομένα είναι όμως και τα εξής δύο πράγματα: Πρώτον ότι η στήριξη δεν μπορεί να διαρκέσει αιώνια (πρέπει δηλαδή να συνοδευτεί και αποτέλεσμα) και δεύτερον το πρόγραμμα που ακολουθεί για την ομάδα του Περιστερίου είναι πολύ δύσκολο (ΑΕΚ, έξω, Βέροια έξω, Ολυμπιακός μέσα τις επόμενες τρεις αγωνιστικές).

Στο ποδοσφαιρικό τμήμα υπάρχει επίγνωση της δυσκολίας αλλά πάθος να δοθούν απαντήσεις μέσα στο γήπεδο έτσι ώστε η ομάδα να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (4/10, 16:00).

Παράλληλα όμως το παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής κόντρα στη Βέροια στην Ημαθία αποτελεί κομβικό σημείο. Ουδείς μπορεί να ξέρει ποια θα είναι η αντίδραση του Σπανού αν και σ' αυτό το ματς ο Ατρόμητος γκελάρει και ειδικότερα αν έχει έρθει ήττα και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Η ομάδα είχε την Τρίτη ρεπό εκτός από τον Στόιτσεφ που προπονήθηκε κανονικά. Απαντες επιστρέφουν στις προπονήσεις την Τετάρτη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK