Στον Ατρόμητο "πανηγύρισαν" το νέο συμβόλαιο του Μπάρκα με ΑΕΚ

Δεν χάρηκαν μόνο στην ΑΕΚ που η ανανέωση του συμβολαίου του Βασίλη Μπάρκα στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Και στον Ατρόμητο... πανηγύρισαν δεόντως για το δικό τους παιδί. Οι λόγοι συναισθηματικοί και όχι μόνο.

Στην παρασκηνιακή στήλη του "ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ" στην εφημερίδα "ΩΡΑ" διαβάσαμε πως στον Ατρόμητο χάρηκαν ιδιαίτερα που ο Βασίλης Μπάρκας έβαλε την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο (μέχρι το 2022) που του προσέφερε η ΑΕΚ.

Στο Περιστέρι έχουν εξαιρετική άποψη για τον 24χρονο πορτιέρε, τόσο για το ταλέντο του όσο και για τον χαρακτήρα του...

Με τη συνέχιση της συνεργασίας ΑΕΚ-Μπάρκα  κερδισμένος βγαίνει και ο Ατρόμητος. Γιατί; Επειδή σύμφωνα με το ρεπορτάζ της "κιτρινόμαυρης" εφημερίδας υπάρχει συμφωνία μεταπώλησης ύψους 15%.

Στις τάξεις των Πρωταθλητών, ο Μπάρκας θεωρείται το βασικό ελληνικό περιουσιακό στοιχείο του ρόστερ, κι αν έρθει μια... περήφανη πώληση, τότε "νικητής" θα βγει και ο Ατρόμητος. Πώς να μην πανηγυρίζουν μετά την ανανέωση;

NBA

Είναι ο Λούκα καλύτερος από τον Ντράζεν στα 19;

Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για το μύθο του Λούκα Ντόντσιτς που έχει ανατείλει για τα καλά και απειλεί να ξεπεράσει ολότελα (αν δεν το έχει κάνει ήδη) ιερά τέρατα όπως ο Ντράζεν Πέτροβιτς και ο Τόνι Κούκοτς.