Εκπληξη με Φυτανίδη, εκτός αποστολής

Προς έκπληξη όλων ο Τραϊανός Δέλλας "έκοψε" από την αποστολή του Ατρομήτου για το ματς με τον Παναιτωλικό τον αρχηγό Σωκράτη Φυτανίδη, χωρίς ο παίκτης να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

Εκπληξη με Φυτανίδη, εκτός αποστολής
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ένα μεγάλο όνομα λείπει από την αποστολή του Ατρομήτου ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Ο αρχηγός της ομάδας του Περιστερίου, Σωκράτης Φυτανίδης, χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού έμεινε εκτός, με την απουσία του να προκαλεί ερωτηματικά. Από τη στιγμή μάλιστα που ο Ατρόμητος έχει πρόβλημα στην άμυνα.

Στον παίκτη δεν μίλησε κανείς για να τον προειδοποιήσει ότι δεν θα βρίσκεται στην αποστολή του αγώνα, ενώ από την πλευρά του Ατρομήτου κάνουν λόγο για απόφαση του Δέλλα που πάρθηκε με καθαρά αγωνιστικά κριτήρια. Όπως και να έχει μια τέτοια εξέλιξη θα έχει λογικά και... συνέχεια.

Οι πληροφορίες πάντως από το περιβάλλον του παίκτη αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για να λυθεί το θέμα μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Στον παίκτη θυμίζουμε είχε προταθεί μείωση και το ελεύθερο να ψάξει για ομάδα. Δεν βρήκε όμως πρόταση που τον ικανοποιούσε και έμεινε με τα χρήματα που προβλέπει η περσινή συμφωνία των δύο πλευρών. Το πως θα λυθεί το ζήτημα, από τη στιγμή που ο Μακεδόνας στόπερ δεν συναινεί στη μείωση, είναι κάτι που θα φανεί.

Για την ιστορία η αποστολή του αγώνα για Παναιτωλικό είναι η εξής: Γκορμπούνοφ, Ν. Παπαδόπουλος, Κιβρακίδης, Κατράνης, Λαζαρίδης, Στόιτσεφ, Λε Ταλέκ, Δ. Παπαδόπουλος, Ζησόπουλος, Κεϊτά, Μπάγκα, Μπρίτο, Βασιλείου, Λημνιός, Ούμπιντες, Τόνσο, Κοντοές, Μπίτολο, Ντιγκινί, Γροντής.

News 24/7

24MEDIA NETWORK