Χωρίς Κεϊτά, αλλά με... Εμπόου ο Ατρόμητος

Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε την προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό (20/03, 17:15), με τον Τραϊανό Δέλλα να ανακοινώνει την αποστολή, από την οποία απουσιάζει ο τιμωρημένος Πολ Κεϊτά, ενώ αντίθετα έχει συμπεριληφθεί για ψυχολογικούς λόγους

Χωρίς Κεϊτά, αλλά με... Εμπόου ο Ατρόμητος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Είκοσι ποδοσφαιριστές αποτελούν την αποστολή Ατρόμητου για τον αυριανό αγώνα με τον Πανθρακικό (20/03, 17:15) στη Κομοτηνή.

Συγκεκριμένα, την 20μελή αποστολή αποτελούν οι: Μπάρκας, Γκορμπούνοφ, Γροντής, Ουσέρο, Κούρος, Ματέι, Λαζαρίδης, Ούμπιντες, Στόιτσεφ, Μπάλλας, Φυτανίδης, Κοντοές, Μπίτολο, Σουμπίνιο, Παπαδόπουλος, Μπρίτο, Λε Ταλέκ, Κιβρακίδης, Λημνιός, Εμπόου.

Ο Εμπόου συμπεριλήφθηκε στην αποστολή προκειμένου να ενταχθεί και να εγκλιματιστεί σταδιακά σε συνθήκες αγώνα έπειτα από την πολύμηνη απουσία του λόγω σοβαρού τραυματισμού του στο ξεκίνημα της περιόδου.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί και αμέσως μετά η αποστολή αναχώρησε με επικεφαλής τον Team Manager Σπύρο Σοφιανό για την Κομοτηνή με ενδιάμεσο σταθμό την Αλεξανδρούπολη.

Οι Θεολόγου, Μπαστακός, Κεϊτά θα προπονηθούν το πρωί της Κυριακής (20/03) στο αθλητικό κέντρο με τον γυμναστή Σωτήρη Ρούσση.

Photo Credits: Action Images

News 24/7

24MEDIA NETWORK