Χωρίς Κεϊτά, αλλά με... Εμπόου ο Ατρόμητος

Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε την προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό (20/03, 17:15), με τον Τραϊανό Δέλλα να ανακοινώνει την αποστολή, από την οποία απουσιάζει ο τιμωρημένος Πολ Κεϊτά, ενώ αντίθετα έχει συμπεριληφθεί για ψυχολογικούς λόγους

Είκοσι ποδοσφαιριστές αποτελούν την αποστολή Ατρόμητου για τον αυριανό αγώνα με τον Πανθρακικό (20/03, 17:15) στη Κομοτηνή.

Συγκεκριμένα, την 20μελή αποστολή αποτελούν οι: Μπάρκας, Γκορμπούνοφ, Γροντής, Ουσέρο, Κούρος, Ματέι, Λαζαρίδης, Ούμπιντες, Στόιτσεφ, Μπάλλας, Φυτανίδης, Κοντοές, Μπίτολο, Σουμπίνιο, Παπαδόπουλος, Μπρίτο, Λε Ταλέκ, Κιβρακίδης, Λημνιός, Εμπόου.

Ο Εμπόου συμπεριλήφθηκε στην αποστολή προκειμένου να ενταχθεί και να εγκλιματιστεί σταδιακά σε συνθήκες αγώνα έπειτα από την πολύμηνη απουσία του λόγω σοβαρού τραυματισμού του στο ξεκίνημα της περιόδου.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί και αμέσως μετά η αποστολή αναχώρησε με επικεφαλής τον Team Manager Σπύρο Σοφιανό για την Κομοτηνή με ενδιάμεσο σταθμό την Αλεξανδρούπολη.

Οι Θεολόγου, Μπαστακός, Κεϊτά θα προπονηθούν το πρωί της Κυριακής (20/03) στο αθλητικό κέντρο με τον γυμναστή Σωτήρη Ρούσση.

Photo Credits: Action Images

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!