"Υπουλο" το πρόβλημα του Ντικινί, μεγάλη προσοχή από τιμ

To γεγονός ότι ο Νικολά Ντικινί προφυλάσσεται στις τελευταίες προπονήσεις του Ατρομήτου έχει την εξήγησή του. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο παίκτης είναι σύνθετο και χρειάζεται μεγάλη προσοχή.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Νικολά Ντικινό στο ισχίο δεν είναι που ένα υπεύθυνο ιατρικό τιμ όπως αυτού του Ατρομήτου δεν μπορεί να προσπεράσει αβασάνιστα.

Ο άσος των Περιστεριωτών πονά στους προσαγωγούς αλλά ο πόνος οφείλεται σε δυσλειτουργία του ισχίου, γεγονός που έχει σημάνει συναγερμό.

Ο Ντικινό υποβάλλεται σε ενδελεχείς ιατρικές εξετάσεις, όπως άλλωστε προβλέπτεται σ' αυτές τις περιπτώσεις και, προς το παρόν, απέχει από το κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων.

Με τη Βέροια ο άλλοτε παίκτης του Πανθρακικού πιθανότατα δεν θα παίξει. Το ύπουλο του προβλήματός του τον υποχρεώνει, όπως και το τιμ άλλωστε, να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικός.

Ν.Γ.

Ήμουν Μέσα

Όταν μας έφτυναν στο Αμπντί Ιπεκτσί

Ολυμπιακός και Εφές έχουν παίξει 41 φορές στην Ευρωλίγκα στο τελευταίο τέταρτο του αιώνα και ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται την πρώτη μονομαχία τους. Όταν ο Ιωαννίδης θύμιζε τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο.