Αυτήν την κούπα ποιος θα την σηκώσει;

Μία στροφή πριν από το τέλος του πρώτου γύρου το Contra.gr θέτει το μεγάλο ερώτημα: ποιος θα κατακτήσει το πρωτάθλημα στο τέλος της περιόδου; Η ευρωπαία και πρωτοπόρος το τελευταίο διάστημα ΑΕΚ; Ο ανεβασμένος και φιλόδοξος ΠΑΟΚ ή ο Ολυμπιακός των πέντε συνεχόμενων νικών και των 7 σερί τίτλων; Ο λόγος περνάει σε εσάς...

ΔΣ ΚΑΙ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ SUPERLEAGUE (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
super league tropaio EUROKINISSI

Η μάχη για την κορυφή του πρωταθλήματος της Super League Σουρωτή έχει ανάψει για τα καλά με τους τρεις διεκδικητές Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ( κατά βαθμολογική σειρά) να ανεβάζουν στροφές την κατάλληλη στιγμή, δείχνοντας τα... δόντια τους.

Ο Ολυμπιακός, που βρίσκεται στην κορυφή αυτή τη στιγμή, μετρά ένα σερί πέντε συνεχόμενων νικών στο πρωτάθλημα, δείχνοντας πως παρά τα προβλήματα στην άμυνα είναι άκρως ανταγωνιστικός και δεν έχει σκοπό να... χαρίσει τα σκήπτρα του.

Ο ΠΑΟΚ άρχισε να... ρολάρει μετρώντας επτά γκολ στα τελευταία δυο παιχνίδια με αντιπάλους την Ξάνθη και τον Παναθηναϊκό, διαθέτοντας παράλληλα το πιο γεμάτο ρόστερ της ιστορίας του, ενώ η Τούμπα μοιάζει πιο... καυτή από ποτέ.

Η ΑΕΚ, που αντιμετωπίζει το απόγευμα την Κέρκυρα και με νίκη επιστρέφει στην κορυφή, έχει μάθει να ζει και χωρίς τους τραυματίες Μάνταλο - Γιόχανσον, αφού οι Λιβάγια - Αραούχο άρχισαν να βρίσκονται στην γραμμή κρούσης και να προκαλούν... τρόμο.

Βέβαια, στο τέλος ένας θα καθίσει στο... θρόνο του πρωταθλητή. Ποιος θα είναι όμως; Ο λόγος περνάει σε εσάς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK