Μύλος με Σάμαρη και το ποσοστό μεταπώλησης

Η τοποθέτηση του Κωνσταντίνου Τσακίρη στo Contra.gr προκάλεσε μία σειρά από αντιδράσεις. Τοποθετήθηκε ο Κώστας Καραπαπάς, διευκρίνισε στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος Τσακίρης, πήρε θέση η ΠΑΕ Ολυμπιακός μέσω κύκλων και εξέδωσε επίσημη δήλωση ο Χρήστος Δάρας.

Μύλος με Σάμαρη και το ποσοστό μεταπώλησης

Αναστάτωση δημιούργησε τελικά η συνέντευξη του Κωνσταντίνου Τσακίρη στο Contra.gr και ειδικά το κομμάτι κατά το οποίο ο πρώην μεγαλομέτοχος του Πανιωνίου μιλάει για τη μεταγραφή του Ανδρέα Σάμαρη στην Μπενφίκα και το ποσοστό μεταπώλησης που είχε κρατήσει ο Πανιώνιος.

Η αρχική ατάκα του κ. Τσακίρη στη συνέντευξη ήταν η εξής: "Εγώ από ότι άκουσα ο Πανιώνιος είχε κρατήσει ένα 10% ποσοστό μεταπώλησης του Σάμαρη. Πούλησε, όμως, τα δικαιώματά του με άγνωστο ποσό μία εβδομάδα πριν ο παίκτης πωληθεί στην Μπενφίκα. Σας θυμίζω ότι εκείνη η μεταγραφή στοίχισε 10 εκατομμύρια, άρα ο Πανιώνιος θα έπαιρνε 2,5 εκατομμύρια. Μ' αυτά τα χρήματα η ομάδα θα έλυνε πολλά από τα προβλήματά της".

Το...προφανές μαθηματικό λάθος το 10% των 10.000.000 δεν είναι 2,5εκ προκάλεσε την αντίδραση του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστα Καραπαπά ο οποίος έγραψε στο facebook: Σύμφωνα με τον Τσακίρη το 10% των 10 εκατ. είναι 2,5 εκατ.!

Σύμφωνα με τον Αλαφούζο το ποσό "κλειδί" είναι ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΕΣ ΕΚΑΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑ ΠΕΝΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ.

Τελικά όλοι οι Παναθηναικοί (ο Τσακίρης είναι πιο Παναθηναικός απο τον Αλαφούζο άλλωστε) δεν τα πάνε καλά με τους αριθμούς (τα... ΝΟΥΜΕΡΑ)!!!.

Ο κ. Τσακίρης έκανε εν συνεχεία διευκρίνιση στην ιστοσελίδα μας σύμφωνα με την οποία "το ποσοστό μεταπώληση ήταν 25%. Αρα ορθώς μίλησα για 2,5 εκατομμύρια που έπρεπε να καταλήξουν στα ταμεία της ομάδας".

Οι κύκλοι της ΠΑΕ Ολυμπιακός από την πλευρά τους τόνισαν το εξής: "Ο κ. Τσακίρης δεν ήξερε σχετικά με τον Σάμαρη. Τα δικαιώματα του Σάμαρη αγοράστηκαν εξ ολοκλήρου 5 μήνες πριν τη μεταγραφή του στην Μπενφίκα".

Τέλος, αντέδρασε και επίσημα η ΠΑΕ Πανιώνιο μέσω δήλωσης του προέδρου Χρήστου Δάρα, ο οποίος δεν απαντάει στον Κωνσταντίνο Τσακίρη, αλλά σε άλλα δημοσιεύματα. Η δήλωσε έχει ως εξής: "Κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις, σχετικά με την πώληση του ποδοσφαιριστή Σάμαρη και του ποσοστού μεταπώλησης που κατείχε ο Πανιώνιος. Θέλω να τους πληροφορήσω ότι η υπόθεση αφορά την προηγούμενη διοίκηση, η οποία είναι υπόλογη στον κόσμο του Πανιωνίου και θα λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK