Τα... έσπρωξε η Μπράγκα στον Ολυμπιακό και κρατάει μόνιμα τον Βιάνα

Μόνιμος κάτοικος Πορτογαλίας θα παραμείνει ο Μπρούνο Βιάνα, ο οποίος μετά από μερικούς μήνες ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, έπεισε τους ιθύνοντες της Μπράγκα να πληρώσουν τη ρήτρα στο συμβόλαιό του και να τον κάνουν δικό τους με κανονική μεταγραφή.

Τα... έσπρωξε η Μπράγκα στον Ολυμπιακό και κρατάει μόνιμα τον Βιάνα

Παίκτης της Μπράγκα για τα επόμενα πέντε χρόνια θα είναι ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού, Μπρούνο Βιάνα.

Ο Βραζιλιάνος σέντερ μπακ αγωνιζόταν με τη μορφή δανεισμού στην πορτογαλική ομάδα από το καλοκαίρι, πραγματοποιώντας 28 εμφανίσεις και σκοράροντας 4 γκολ.

Αυτά είδαν και οι άνθρωποι του συλλόγου και αποφάσισαν να τον κάνουν μια ώρα νωρίτερα δικό τους με κανονική μεταγραφή, πληρώνοντας τη ρήτρα στο συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό.

Για τι ποσό μιλάμε; Για τρία εκατομμύρια ευρώ, εκ των οποίων τα 2.250.000 ευρώ πηγαίνουν στους "ερυθρόλευκους", ενώ τα υπόλοιπα 750.000 ευρώ πηγαίνουν στην προηγούμενη ομάδα του Βιάνα, την Κρουζέιρο, η οποία διατηρούσε ποσοστό μεταπώλησης, 25%.

Ο Βιάνα, ο οποίος στον Ολυμπιακό δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, έχει βρει τον εαυτό του στην Μπράγκα και πλέον έχει πέντε χρόνια μπροστά του να γράψει την δική του... ιστορία με τον πορτογαλικό σύλλογο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK