Δεν συζητά για Κύπελλο ο Κοντονής!

Το θέμα του Κυπέλλου δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση προτεραιότητα για τον Σταύρο Κοντονή στη συνάντηση της Παρασκευής.

Καμία διάθεση να συζητήσει τα περί Κυπέλλου δεν έχει ο Σταύρος Κοντονής στη συνάντηση που θα έχει με παράγοντες της Λίγκας την Παρασκευή.

Ο Υπουργός Αθλητισμού θεωρεί ότι προτεραιότητα στην κουβέντα θα πρέπει να έχουν θέματα που αφορούν τη γενικότερη λειτουργία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου (βία, διαιτησία, συνθήκες αγώνων κτλ) και σ' αυτήν την κατεύθυνση θα καθορίσει την ατζέντα.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει αυτόματα ότι δεν πρόκειται να τεθεί θέμα Κυπέλλου, ωστόσο γίνεται σαφές ότι ο κ. Κοντονής δεν επιθυμεί να μετακινηθεί από την απόφασή του να ματαιώσει τον εφετινό θεσμό.

Μετά και από αυτήν την εξέλιξη, και με δεδομένο ότι οι εμπλεκόμενοι (Σπανός, Μποροβοήλος, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ) θα ενημερωθούν σχετικά, η ΑΕΚ προφανώς θα πάρει μέρος στη συνάντηση.

Ερωτηματικό αποτελεί η στάση του ΠΑΟΚ ο οποίος είχε διαμηνύσει ότι δεν ενδιαφέρεται να δώσει το παρόν σε συνάντηση κατά την οποία θα συζητηθεί μόνο το Κύπελλο.

Columns

Ο Γιάννης δεν μίλησε μόνο για τον Θανάση

Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξηγεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Γιάννη κυρίως για λογαριασμό των ανώνυμων θυμάτων του ρατσισμού.

Longread

Ελλάδα-Ρωσία 1-0: "10 και 11 πέφτουν για πεν."

Μετά από 25 χρόνια, ο δημιουργός Νιόπλιας, ο σκόρερ Μαχλάς και ο ρεπόρτερ αγωνιστικού χώρου Γιάννης Καραλής αναπολούν και διηγούνται στο Contra.gr την ιστορία της τεράστιας νίκης επί των Ρώσων (1-0).