Απίστευτο ξέσπασμα Φραντζέσκου στην ΕΡΤ: "Γέλαγε και σταμάτησε το ματς"

Ο Κώστας Φραντζέσκος υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που επεδίωξε την αναβολή του ντέρμπι, χαρακτηρίζοντας "ηθοποιό ελληνικής κωμωδίας" τον Σάββα Θεοδωρίδη.

Απίστευτο ξέσπασμα Φραντζέσκου στην ΕΡΤ: "Γέλαγε και σταμάτησε το ματς"
Φραντζέσκος ΕΡΤ

Ξέσπασμα του Κώστα Φραντζέσκου στα αποδυτήρια της Λεωφόρου. Σχολίασε στην "Αθλητική Κυριακή" της δημόσιας τηλεόρασης και στον δημοσιογράφο Άρη Γάτα την απόφαση του διαιτητή Παππά να μην αρχίσει το ντέρμπι εξαιτίας της τεταμένης ατμόσφαιρας και έβαλε κατά του Σάββα Θεοδωρίδη, αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, για τη στάση του.

Ο παλαίμαχος άσος δήλωσε χαρακτηριστικά: " Αυτό ήρθε ο Ολυμπιακός να καταφέρει και το κατάφερε.

Αυτό έπρεπε να κάνει και ο Παναθηναϊκός στη Ριζούπολη, εκεί πέρα που πήγαν να κάψουν ολόκληρη την ομάδα στα αποδυτήρια. Και καλά κάνει ο Ολυμπιακός. Με ένα καπνογόνο που γέλαγε ο Φινμπόγκασον, κινδύνευσε η σωματική του ακεραιότητα και σταμάτησε ο κ.Θεοδωρίδης το παιχνίδι. Ένας κ.Θεοδωρίδης που κάνει ό,τι θέλει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μόνο σε τέτοια παιχνίδια θέλει να εμφανίζεται σαν να είναι πρωταγωνιστής σε μια ελληνική ταινία, κωμωδίας. Αυτό έχω να πω. Συγγνώμη που το λέω έτσι.

Είμαι τσαντισμένος γιατί ήρθαμε να δούμε ένα παιχνίδι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού, να κερδίσει ο καλύτερος. Μπορεί να ήταν ο Ολυμπιακός, μπορεί να ήταν ο Παναθηναϊκός, δεν ξέρει κανένας ποιος θα 'ταν.

Όμως την τύχη να την παίρνουν στα χέρια τους άνθρωποι άσχετοι με το ποδόσφαιρο, κυριολεκτικά άσχετοι, είναι κρίμα".

Δείτε τις δηλώσεις του Κώστα Φραντζέσκου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σχόλιο Θέμη Καίσαρη: ΠΑΟ, θρησκεία, κατάντια 13

Σχόλιο Τσάρλυ: Προσχεδιασμένο έργο που εξυπηρετεί εσωτερικό σκοπό

News 24/7

24MEDIA NETWORK