"Εξορκισμός" μετά τα ντέρμπι, αλλιώς...

Το φετινό πρωτάθλημα δεν έχει σημαδευτεί μόνο από εκπλήξεις και ανατροπές. Στις πρώτες 10 αγωνιστικές έχει ξεκινήσει να γράφεται ένας άγραφος κανόνας για τους "μεγάλους" που όταν κερδίζουν ένα ντέρμπι την αμέσως επόμενη αγωνιστική... ζαλίζονται.

"Εξορκισμός" μετά τα ντέρμπι, αλλιώς...

Ομολογουμένως το φετινό πρωτάθλημα είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα των τελευταίων ετών. Ανατροπές και εκπλήξεις έχουν σημαδέψει τις δέκα πρώτες αγωνιστικές, ενώ το μεγαλύτερο "μπαμ" φαίνεται στην κορυφή της Super League Σουρωτή που φιγουράρει αήττητος ο Ατρόμητος.

Για τους ασταθείς "Big 4" τείνει να γίνει παράδοση να μην μπορούν να κερδίσουν μετά από ντέρμπι...

Η "κατάρα" ξεκίνησε με την ΑΕΚ που επικράτησε του Ολυμπιακού με 3-2 στο ΟΑΚΑ, αλλά την επόμενη αγωνιστική ηττήθηκε από τον Αστέρα Τρίπολης στην Αρκαδία.

Επόμενο θύμα της "κατάρας" ο Ολυμπιακός! Οι "ερυθρόλευκοι" νίκησαν τον ΠΑΟΚ στο "Καραϊσκάκης", αλλά δεν κατάφεραν να κάνουν το δύο στα δύο, αφού έχασαν από τον Παναθηναϊκό στο "Απόστολος Νικολαΐδης" με 1-0.

Τελευταίος που επλήγη από το "στοιχειό", ο Παναθηναϊκός που κέρδισε τον Ολυμπιακό 1-0, ωστόσο στην Τρίπολη, η ομάδα του Σάββα Παντελίδη επιβλήθηκε των "πρασίνων" με 1-0.

Την Κυριακή (5/11) η ΑΕΚ υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον ΠΑΟΚ. Λέτε ο νικητής του ντέρμπι (αν υπάρξει) να συνεχίσει την... κατάρα; Οψόμεθα!

News 24/7

24MEDIA NETWORK