Επτά σημεία σε σούπερ αποδόσεις για το Ολυμπιακός - ΑΕΚ

Το Κυριακάτικο ντέρμπι Ολυμπιακός - ΑΕΚ πλησιάζει. Το Contra.gr ξεχωρίζει σημεία... λαβράκια για να παίξετε, ενώ δεν πρέπει να χάσετε την απίστευτη προσφορά του Stoiximan.gr που σας επιστρέφει πίσω τα πονταρίσματα σας!

Επτά σημεία σε σούπερ αποδόσεις για το Ολυμπιακός - ΑΕΚ
ideye didac ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το πρώτο μεγάλο παιχνίδι της σεζόν έφτασε. Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την ΑΕΚ στο "Καραϊσκάκης" (2/10, 20:30) σε ένα ματς με τεράστιο ενδιαφέρον και... στοιχηματικά. Πάμε να δούμε κάποια σημεία που αξίζουν το ποντάρισμα μας κυρίως λόγω των υψηλών αποδόσεων.

Το όβερ 2.5 γκολ προσφέρεται στο 2.25. Αρκετά ελκυστικό, όπως και το γκολ/γκολ στο 2.00. Από εκεί και πέρα πληρώνουν καλά οι Μιλιβόγεβιτς (1.90), Μποτία (1.90) και Σιμόες (1.80) στο να δεχθούν κάρτα!

Σε μεγάλη απόδοση προσφέρεται και το πρώτο γκολ του αγώνα με κεφαλιά στο 4.80, ενώ η κόκκινη κάρτα στο 2.08 στον Stoiximan.gr με 0% γκανιότα!

Η εκπληκτική προσφορά του Stoiximan.gr που προσφέρει 200+ στοιχήματα στο Κυριακάτικο ντέρμπι:

"Παίξε σε μια από τις παρακάτω αγορές πριν την έναρξη του αγώνα ΟΣΦΠ - ΑΕΚ και σε περίπτωση που σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή ο Ιντέγε ή ο Μπακασέτας θα σου επιστρέψουμε πίσω το πρώτο σου στοίχημα (εφόσον αυτό διευθετηθεί ως χαμένο).

Αγορές:

Πρώτος Σκόρερ

Τελευταίος Σκόρερ

Παίκτης Να Σκοράρει

Παίκτης Να σκοράρει Χατ Τρικ

Παίκτης να σκοράρει δύο ή παραπάνω γκολ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK