"Φαντασιώσεις Αλαφούζου" από τη μία, "άνανδροι και ψεύτες" από την άλλη

Μία ημέρα μετά την επεισοδιακή συνεδρίαση στα γραφεία της Super League δόθηκε συνέχεια στην αντιπαράθεση Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. Οι "ερυθρόλευκοι" χαρακτήρισαν φαντασιώσεις τα όσα υποστηρίζουν Γιάννης Αλαφούζος και Βασίλης Κωνσταντίνου για παρουσία μπράβων, προτού οι "πράσινοι" τούς χαρακτηρίσουν άνανδρους και ψεύτες.

"Φαντασιώσεις Αλαφούζου" από τη μία, "άνανδροι και ψεύτες" από την άλλη

Την αρχή έκανε η ΠΑΕ Ολυμπιακός με την επίσημη θέση της: "Τη λεκτική διαμάχη του κ.Μαρινάκη με τον Αλαφούζο, ακολούθησε μια προσπάθεια από τον πάντα γραφικό Βασίλη Κωνσταντίνου να εκτοξεύσει αντικείμενο εναντίον του προέδρου του Ολυμπιακού. Άνδρας της ασφάλειας του κ.Μαρινάκη τον απέτρεψε ως όφειλε.

Σε συνέχεια του επεισοδίου ακούσαμε τις φαντασιώσεις Αλαφούζου και Κωνσταντίνου περί μπράβων. Τους μπράβους και τους κουκουλοφόρους τους είδε όλη η Ελλάδα το βράδυ της Κυριακής στο γήπεδο. Οι δύο κύριοι έχουν ήδη μηνυθεί από την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ευτυχώς για την αλήθεια που συστηματικά κακοποιείται από κάποια ΜΜΕ, σχεδόν όλοι οι πρόεδροι των ΠΑΕ ήταν αυτόπτες μάρτυρες" .

Ο επίσημος Παναθηναϊκός απάντησε λίγο αργότερα: " Όλοι γνωρίζουν το βίο και την πολιτεία του Βαγγέλη Μαρινάκη: Εμείς, οι διωκτικές αρχές αλλά και πολλοί Έλληνες που δυστυχώς έχουν πέσει θύματα των απρόκλητων επιθέσεων του.

Με τη θέση που πήραν για τους τραμπουκισμούς τους στη Λίγκα απέδειξαν πόσο άνανδροι, φαιδροί και ψεύτες είναι. Μόνο ντροπή μπορεί να προκαλέσει η προσπάθεια να καταστήσουν συνενόχους τους υπόλοιπους προέδρους των ΠΑΕ στην εξοργιστική διαστρέβλωση της αλήθειας".

Διαβάστε ακόμη:

"Αντί να βάλουν λουκέτο στη Λεωφόρο..."

"Να καθαρίσει το ποδόσφαιρο"

News 24/7

24MEDIA NETWORK