Γιατί όλα τα φώτα πέφτουν στον Ουζουνίδη

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν θα βρεθεί απόψε στο Καραϊσκάκης για να παρακολουηθήσει το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ. Και όμως όλα τα φώτα θα είναι στραμμένα πάνω του αφού είναι ευρέως γνωστό ότι το όνομά του θα παίξει για κάθε ομάδα που θα αναζητήσει προπονητή.

Γιατί όλα τα φώτα πέφτουν στον Ουζουνίδη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Φανταστείτε να ήσασταν σήμερα (Κυριακή, 02/10) στη θέση του Μαρίνου Ουζουνίδη. Πως θα παρακολουθούσατε το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, δηλαδή δύο πιθανών μελλοντικών εργοδοτών σας.

Είναι πάντως φοβερό. Οποια από τις δύο ομάδες χάσει, αυτομάτως στους κόλπους της θα ανοίξει θέμα προπονητή και ένα από τα πρώτα ονόματα που θα ακουστούν θα είναι αυτό του Εβρίτη τεχνικού ο οποίος άλλωστε φλέρταρε έντονα με τον Ολυμπιακό πριν την πρόσληψη του Μπέντο.

Και στην ΑΕΚ όμως αρέσει ο Ουζουνίδης χωρίς φυσικά να έχει γίνει οτιδήποτε άλλο πέρα από τη σκέψη αφού, προσώρας, ο Τιμούρ Κετσπάγια είχε περάσει σχετικά στεγνός από τις πρώτες αγωνιστικές μπόρες της χρονιάς.

Ο πρώην προπονητής του Πανιωνίου πάντως είναι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις του. Δεν μιλάει, αναμένει απλώς την κατάλληλη στιγμή η οποία θα τον φέρει εκ νέου στην επικαιρότητα. Εχει πάρει και ένα τύπου ρίσκου (απέρριψε ευγενικά την προσφορά του Ατρομήτου) δείγμα του ότι στοχεύει ψηλά για το επόμενο βήμα της καριέρας του.

Ο Ουζουνίδης, όπως και να έχει, ξέρει πολύ καλά τι πει πρωταθλητισμός. Ως παίκτης κατέκτησε τίτλους και τίτλους με τον Παναθηναϊκό, ως προπονητής δούλεψε στο πιο απαιτητικό σωματείο της Κύπρου, τον ΑΠΟΕΛ, οι οπαδοί του οποίου θεωρούν τη δεύτερη θέση μεγάλη αποτυχία για την ομάδα τους. Και εκεί τα κατάφερε παίρνοντας πρωτάθλημα.

Η αυτοπεποίθηση του ακρίτα προπονητή βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αν κληθεί να βγάλει ένα μεγάλο κάρο από τη λάσπη δεν γνωρίζει τις δυσκολίες. Ξέρει πολύ καλά τι θα αντιμετωπίσει. Αλλά είναι διατεθειμένος να δουλέψει μέχρι τελικής πτώσεως για να πετύχει. Οπουδήποτε... Αρκεί να έχει η ομάδα μεγάλους στόχους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τα προγνωστικά για το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ
Γι' αυτόν γούσταρα τα ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK