Ξύλο και επεισόδια στη θύρα των οργανωμένων της ΑΕΚ

Άσχημες εικόνες στο ΟΑΚΑ λίγο πριν τη σέντρα του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, με τους οργανωμένους οπαδούς της Ένωσης να δίνουν "μάχη" σώμα με σώμα με τα ΜΑΤ.

Επεισόδια πριν την σέντρα του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Πιο συγκεκριμένα, αρκετοί οπαδοί της Ένωσης προσπάθησαν να μπουν χωρίς εισιτήριο στην θύρα των οργανωμένων περίπου μισή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.

 

Οι αστυνομικές δυνάμεις προσπάθησαν να τους απωθήσουν με αποτέλεσμα να ξεκινήσει μια "μάχη" σώμα με σώμα των οπαδών με τα ΜΑΤ. Οι οπαδοί τελικά μπήκαν στην εξέδρα και μαζί τους μπήκαν και 20-30 άνδρες της αστυνομίας, τους οποίους και απώθησαν οι οπαδοί εκτός του γηπέδου.

 

Η κατάσταση άρχισε να γίνεται αποπνικτική, αφού έπεσαν καπνογόνα και οι παίκτες των δύο ομάδων που έκαναν προθέρμανση εκείνη την ώρα, έτρεξαν αμέσως προς τα αποδυτήρια του γηπέδου. Οι "μάχες" όμως δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς συνεχίστηκαν έξω από την θύρα των οργανωμένων!

Μετά από λίγη ώρα (και αρκετό ξύλο) η κατάσταση άρχισε σταδιακά να ηρεμεί...

Podcasts

Ποιος θα πάρει αυτό το Champions League;

Τρεις δημοσιογράφοι του Contra.gr κλείνονται γρήγορα στο στούντιο μετά τις τελευταίες προκρίσεις στα προημιτελικά και εκτίθενται προβλέποντας την ομάδα που θα το σηκώσει στη Μαδρίτη.