Ο Σταύρος Τζιωρτζιόπουλος στο Contra.gr για το ντέρμπι Ολυμπιακού - ΑΕΚ

Ολυμπιακός ή ΑΕΚ; Ο Σταύρος Τζιωρτζιόπουλος που ξέρει από... μέσα και τις δύο ομάδες καταθέτει σκέψεις και απόψεις για το αποψινό ντέρμπι λίγο πριν από τη σέντρα. Ποιος έχει το προβάδισμα, ποια τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία των δύο αντιπάλων και τι θα σημαίνει η ήττα για Μπέντο και Τιμούρ;

Ο Σταύρος Τζιωρτζιόπουλος στο Contra.gr για το ντέρμπι Ολυμπιακού - ΑΕΚ

Ο Σταύρος Τζιωρτζιόπουλος έχει φορέσει στο παρελθόν τις φανέλες του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ και είναι από τους παίκτες που γνωρίζουν καλύτερα από τους λοιπούς, κοινούς θνητούς, τα χαρακτηριστικά των δύο ομάδων.

Ο 38χρονος άσος που πρόσφατα επέστρεψε στην ενεργό δράση για να βοηθήσει τον φίλο του Κούλη Καραταΐδη, που είναι προπονητής στον ΑΠΣ ΛΕΩΝ της Φυλής στην ΕΠΣ Δυτικής Αττικής, μίλησε στο Contra.gr κι έδωσε τα δικά του προγνωστικά του για το ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής.

Ο Έλληνας μπακ, ανέλυσε τα δυνατά και αδύναμα σημεία κάθε ομάδας, έκανε τη σύγκριση με το περσινό ματς στο Φάληρο, ενώ δεν δίστασε να εκφράσει άποψη για την επόμενη μέρα στους πάγκους των δύο αντιπάλων, αν το παιχνίδι στραβώσει για κάποιον από τους δύο προπονητές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρυσι, πριν από το ντέρμπι του ΟΑΚΑ μεταξύ των δύο αντιπάλων είχε προβλέψει νίκη της ΑΕΚ και έπεσε μέσα...

Ο Σταύρος Τζιωρτζιόπουλος στο Contra.gr για το ντέρμπι Ολυμπιακού - ΑΕΚ

"ΑΝΤΙΔΡΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ"

Σχολιάζοντας αρχικά τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί την τελευταία εβδομάδα στον Ολυμπιακό, σημείωσε: "Ο Ολυμπιακός βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο τώρα και σε αυτές τις περιπτώσεις έχει δείξει ότι καταφέρνει να βγαίνει νικητής. Προέρχεται από δύο άτυχα αποτελέσματα και θέλει να αντιστρέψει όλο αυτό το κλίμα που έχει διαμορφωθεί. Θεωρώ λοιπόν ότι η ατμόσφαιρα που θα επικρατεί γενικότερα στο γήπεδο από τον κόσμο, αλλά και στις τάξεις της ομάδας θα τον βοηθήσει σημαντικά".

Σε ό,τι έχει να κάνει με την κατάσταση και τα προβλήματα της ΑΕΚ, σχολίασε: "Η ΑΕΚ από τη δική της πλευρά έχει σημαντικές απουσίες. Ο Αλμέιδα δεν παίζει, ο Βάργκας που τραυματίστηκε, επίσης είναι εκτός, ενώ και ο Μάνταλος έχει θέμα μετά τον τραυματισμό του και δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση θα παρουσιαστεί. Όλα αυτά αποτελούν ένα σημαντικό ντεζαβαντάζ για την ΑΕΚ και θα πρέπει να λαμβάνονται υπόψη".

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΦΕΤΟΣ

Για τις διαφορές συγκριτικά με το περσινό ματς στο "Γ. Καραϊσκάκης", τόνισε: "Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για δύο εντελώς διαφορετικά παιχνίδια. Θεωρώ ότι αυτή τη φορά η ΑΕΚ θα παραταχθεί με πιο αμυντικούς προσανατολισμούς. Πρόβλεψη στο σκορ σαφώς και δεν μπορεί να γίνει, όμως όλα θα εξαρτηθούν από το αν θα καταφέρει για παράδειγμα να σκοράρει νωρίς ο Ολυμπιακός και αν θα έχει διάρκεια. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, λογικά θα πάρει άλλη τροπή το παιχνίδι, στο ενδεχόμενο όμως που δεν σκοράρει νωρίς, αυτό θα είναι καλό για την ΑΕΚ".

Ο Σταύρος Τζιωρτζιόπουλος στο Contra.gr για το ντέρμπι Ολυμπιακού - ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δέχεται φέτος ευκολότερα γκολ κι αν η ΑΕΚ μπορεί να το εκμεταλλευτεί, είπε: "Ο Ολυμπιακός δέχεται μέχρι τώρα σχετικά εύκολα γκολ, όμως από την άλλη η ΑΕΚ παρουσιάζει δυσκολίες στο σκοράρισμα, ενώ έχει να αντιμετωπίσει και σημαντικές απουσίες μπροστά".

ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...

Τέλος για το αν θεωρεί πως οι δύο προπονητές θα έχουν πρόβλημα στην περίπτωση που το αποτέλεσμα στραβώσει γι' αυτούς, τόνισε: "Θεωρώ πως ο χαμένος θα έχει πρόβλημα. Για την ΑΕΚ δεν μπορώ να το πω με βεβαιότητα, όμως πιστεύω πως για τον Ολυμπιακό θα τεθεί σίγουρα θέμα προπονητή αν στραβώσει το αποτέλεσμα. Τουλάχιστον αυτό αντιλαμβάνομαι εγώ.

Πάνω απ' όλα να γίνει ένα καλό παιχνίδι και ας κερδίσει ο καλύτερος...".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τα προγνωστικά για το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ
Γι' αυτόν γούσταρα τα ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ
Επιστρέφει στα γήπεδα ο 38χρονος Τζιωρτζιόπουλος σε ομάδα-έκπληξη
"Γυρίζω στα γήπεδα για τον αρχηγό Καραταΐδη"

News 24/7

24MEDIA NETWORK