Ο τραυματισμός του Γκαρθία στο μικροσκόπιο της αγγλικής Sun!

Η ματαίωση του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός λόγω του τραυματισμού του Όσκαρ Γκαρθία έγινε θέμα και στην Αγγλία, με την "Sun" να κάνει εκτεταμένη αναφορά στην... περιπέτεια του πρώην τεχνικού της Γουότφορντ στο γήπεδο της Τούμπας.

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) ΕUROKINISSI

Δεν είναι μόνο στην Ισπανία που "ενδιαφέρθηκαν" για το ντέρμπι της Super League που δεν έγινε ποτέ αφού ανάλογη ευαισθησία έδειξαν και οι Άγγλοι ρεπόρτερς, με την "Sun" να κάνει ειδική αναφορά στον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρθία.

"Το ελληνικό ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό άργησε να αρχίσει και τελικά ματαιώθηκε οριστικά όταν ο προπονητής του Ολυμπιακού χρειάστηκε να δεχτεί ιατρική βοήθεια από ρολό ταμειακής μηχανής που τον χτύπησε στο πρόσωπο.

Ο πρώην τεχνικός της Γουότφορντ Όσκαρ Γκαρθία έπεσε στο χορτάρι και κράτησε το πρόσωπό του πριν καν αρχίσει το ματς και κατόπιν απομακρύνθηκε από τον αγωνιστικό χώρο και εξετάστηκε από γιατρό.

Ακολούθως οι παίκτες του Ολυμπιακού έφυγαν από τον αγωνιστικό χώρο και έτσι είχαμε μία μεγάλη διακοπή", αναφέρει μεταξύ άλλων το αγγλικό μέσο, που στη συνέχεια τονίζει πως στα social media έγινε "χαμός" με τα σχόλια των φίλων των δύο ομάδων για το περιστατικό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK