Ο Χιμένεθ "ξέχασε" ότι έκανε χειρονομία

Πώς απάντησε ο Μανόλο Χιμένεθ στην ερώτηση που του τέθηκε για την απρεπή συμπεριφορά του προς την κερκίδα των οπαδών του Παναθηναϊκού.

Ο Χιμένεθ "ξέχασε" ότι έκανε χειρονομία

Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν συγκράτησε τα νεύρα του. Αφού είχε αποβληθεί από τον διαιτητή Καλογερόπουλο για την εισβολή του στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του επεισοδίου που είχαν Λόπες-Βιγιαφάνιες, ύψωσε το μεσαίο δάχτυλο του χεριού του στο δρόμο για τ' αποδυτήρια προκαλώντας την έκρηξη της εξέδρας.

Φυσικό κι επόμενο ήταν στη συνέντευξη Τύπου να ερωτηθεί για την άσεμνη αντίδρασή του. Έκανε όμως ντρίπλα και δήλωσε πως " είμαστε εδώ να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο. Βγήκα χωρίς να έχω κάνει κάτι. Μετά θύμωσα πολύ γιατί μετά το προηγούμενο παιχνίδι πήρα το μάθημα και δεν διαμαρτυρήθηκα. Μπήκα μέσα μόνο για να χωρίσω Σιμόες και Κουρμπέλη, τελείωσε αυτό και για να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο ήμασταν καλύτεροι από μία δυνατή ομάδα".

Μάλλον ο ίδιος δεν θεωρεί τον εαυτό του κομμάτι του αγώνα και αρκέστηκε να δηλώσει από 'κει και πέρα ότι " χάσαμε το παιχνίδι από έλλειψη συγκέντρωσης. Αφήσαμε να πάνε χαμένες αρκετές ευκαιρίες που δεν έπρεπε. Αν θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε ψηλά δεν πρέπει να χάνουμε τη συγκέντρωσή μας. Στη φάση του γκολ ο διαιτητής σφυρίζει για τραβήγματα και οι παίκτες του Παναθηναϊκού συνέχισαν ενώ εκείνοι της ΑΕΚ σταμάτησαν. Το γκολ του Παναθηναϊκού δεν έπρεπε να μετρήσει".

News 24/7

24MEDIA NETWORK