Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 3-1

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να προηγήθηκε μόλις στο 3ο λεπτό του ντέρμπι του "Καραϊσκάκης" χάρη σε γκολ του Μπεργκ, όμως ο Ολυμπιακός έκανε την απόλυτη ανατροπή στο φινάλε και πήρε τη νίκη με 3-1. Καμπιάσο, Ντα Κόστα και Ιντέγε τα γκολ για τους "ερυθρόλευκους".

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 3-1
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η εικόνα του αγώνα

Την εμπειρία των Καμπιάσο, Φουστέρ και Ντομίνγκες επέλεξε ο Μάρκο Σίλβα για το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό, ξεκινώντας τους στο βασικό σχήμα. Από την άλλη ο Αντρέα Στραματσόνι αποφάσισε να κάνει εκπλήξεις, αφού παρέταξε την ομάδα του για πρώτη φορά με 4-4-2 και ρόμβο στο κέντρο, ενώ έδωσε και φανέλα βασικού στον Σεμπάστιαν Λέτο. Το ξεκίνημα των "πρασίνων" ήταν ονειρικό, αφού μόλις στο 3ο λεπτό άνοιξαν το σκορ, "παγώνοντας" το "Καραϊσκάκης".

Ο Λέτο έβγαλε τη μπαλιά για τον Μπεργκ, ο Σουηδός κινήθηκε στην πλάτη του Μποτία, βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Ρομπέρτο και πλάσαρε ιδανικά για το 0-1. Ο Ολυμπιακός έψαξε την ισοφάριση άμεσα, όμως το σουτ του Ντομίνγκες στο 9' κατέληξε στα χέρια του Στιλ. Κι ενώ οι "ερυθρόλευκοι" είχαν την υπεροχή και προσπαθούσαν για το γκολ, ο Παναθηναϊκός λίγο έλειψε να κάνει το 0-2 στο 28'. Μετά από κόρνερ του Βιγιαφάνες, ο Μολέντο βρήκε τη μπάλα κι αυτή έφτασε στον Ταυλαρίδη, ο οποίος από το ύψος της μικρής περιοχής δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ρομπέρτο!

Στο 32' ο Ολυμπιακός άγγιξε την ισοφάριση, με τον Φουστέρ να πιάνει ένα καλό σουτ στην κίνηση και την μπάλα να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Τελικά το γκολ για τους "ερυθρόλευκους" ήρθε στο 38' σε μια φάση που σήκωσε συζήτηση. Ο Καμπιάσο έκανε ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα. Ο βοηθός όμως σήκωσε τη σημαία του για οφσάιντ επειδή ήταν ακάλυπτος ο Ντομίνγκες, όμως κατόπιν συνεννόησής του με τον Κύζα, ο διαιτητής έδειξε σέντρα, θεωρώντας ότι δεν επηρέαζε καθόλου την φάση.

Οι "ερυθρόλευκοι" ξεκίνησαν δυναμικά στο δεύτερο μέρος, με Ντομίνγκες στο 55' να αφήνει υπέροχα στον Φουστέρ και τον Ισπανό να πιάνει ένα καλό σουτ στην κίνηση, το οποίο όμως έφυγε εκτός εστίας. Η ομάδα του Σίλβα συνέχισε να πιέζει και στο 68' είχε ακόμη μια καλή στιγμή με το σουτ του Μαζουακού εκτός περιοχής, να περνάει δίπλα από τα δοκάρια του Στιλ. Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, κάνοντας μια εντυπωσιακή επέμβαση πέντε λεπτά αργότερα σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη, κατάφερε να κρατήσει το 1-1.

Ο Παναθηναϊκός απάντησε στις χαμένες ευκαιρίες του Ολυμπιακού στο 77ο λεπτό. Ο Μπεργκ μοίρασε στον Μαμούτε, που είχε περάσει ως αλλαγή, ο Ρομπέρτο έκανε τραγική έξοδο, όμως η λόμπα που επιχείρησε ο επιθετικός των "πρασίνων" δεν ήταν καλή και κατέληξε άουτ. Στα τελευταία λεπτά η ομάδα του Σίλβα αύξησε την πίεσή της και τελικά δικαιώθηκε στο 87ο λεπτό. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη, ο Ντα Κόστα σηκώθηκε ψηλότερα απ' όλους μέσα στην περιοχή, έπιασε την κεφαλιά και ολοκλήρωσε την ανατροπή, γράφοντας το 2-1. Σαν να μην έφτανε αυτό, δύο λεπτά αργότερα, ο Ιντέγε έβαλε το κερασάκι στην τούρτα για τους πρωταθλητές Ελλάδας. Αφού έκλεψε τη μπάλα από τον Ταυλαρίδη, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε σωστά τον Στιλ, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1 για τον Ολυμπιακό.

Δείτε το 0-1 από τον Μπεργκ:

Δείτε το 1-1 από τον Καμπιάσο:

Δείτε το 2-1 από τον Ντα Κόστα:

Δείτε το 3-1 από τον Ιντέγε:

Η απόκρουση του Ρομπέρτο στο σουτ του Ταυλαρίδη:

H ένταση στη φυσούνα μετά το τρίτο γκολ του Ολυμπιακού:

Τα στατιστικά του αγώνα:

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 3-1

MVP

O Καμπιάσο ήταν εξαιρετικός όσο αγωνίστηκε και βοήθησε πολύ με το πάθος και την εμπειρία του τον Ολυμπιακό. Πέτυχε φυσικά και το γκολ της ισοφάρισης. Συγχαρητήρια αξίζουν και στον Φελίπε Πάρντο, ο οποίος από τη στιγμή που μπήκε άλλαξε το παιχνίδι των "ερυθρόλευκων".

Αδύναμος Κρίκος

O Στάθης Ταυλαρίδης θα μπορούσε να είχε κάνει το 0-2 στο 28' για τον Παναθηναϊκό, αλλά κατάφερε να χάσει ένα γκολ από το ύψος της μικρής περιοχής. Κάνει και λάθος στο φινάλε στο γκολ του Ιντέγε για το 3-1.

Σχόλιο

Στο πρώτο μεταξύ τους ντέρμπι τη φετινή σεζόν, ο Ολυμπιακός έδωσε απαντήσεις εντός γηπέδου. Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε καλύτερα και "πάγωσε" το γήπεδο μόλις στο 3ο λεπτό, όμως οι "ερυθρόλευκοι" βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και γύρισαν την εις βάρος τους κατάσταση. Βέβαια, όλα θα μπορούσαν να είχαν εξελιχθεί διαφορετικά αν ο Ταυλαρίδης είχε γράψε το 0-2 στο 28'.

Ο Σίλβα προτίμησε την εμπειρία, έναντι της ταχύτητας για να ξεκινήσει το ματς, ενώ όταν είδε ότι οι ομάδα του πίεζε, πέρασε στο ματς του Πάρντο, Ερνάνι και Πουλίδο, φτάνοντας τελικά στη νίκη. Από την άλλη ο Στραματσόνι πήρε ρίσκα τα οποία δεν του βγήκαν όπως θα ήθελε. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο δεύτερο μέρος, πίεσαν ασφυκτικά και κατάφεραν να φτάσουν σε μια νίκη που όπως έδειξαν, την ήθελαν πολύ.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μποτία, Ντα Κόστα, Μαζουακού, Καμπιάσο (81' Πουλίδο), Μιλιβόγεβιτς, Ντομίνγκες (62' Πάρντο), Φορτούνης, Φουστέρ (81' Ερνάνι), Ιντέγε

Παναθηναϊκός: Στιλ, Μέστο, Ταυλαρίδης, Μολέντο, Πράνιτς, Κουτρουμπής (90' Πέτριτς), Ζέκα, Αμπέντ, Λέτο (74' Μαμούτε), Βιγιαφάνες (71' Εσιέν), Μπεργκ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τσίκινης στο Contra.gr για το γκολ του Ολυμπιακού

Η βαθμολογία, τα στατιστικά και οι σκόρερ της Super League 2015-2016

Τα γκολ του ντέρμπι όπως τα μετέδωσε ο Sport24 Radio

Photo Credits: Action Images

TO LIVE

17:17
Αγαπητοί φίλοι, καλησπέρα από το "Γεώργιος Καραϊσκάκης", όπου σε 2 ώρες και κάτι θα διεξαχθεί το ντέρμπι των δύο αιωνίων αντιπάλων.
17:19
Ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό σε ένα παιχνίδι που δεν κρίνει κάτι βαθμολογικά, αφού ο γηπεδούχος έχει κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή και ο φιλοξενούμενος θα πάρει μέρος στη διαδικασία των play off.
17:23
Ο Ολυμπιακός είναι πρώτος με 67 βαθμούς και ο Παναθηναϊκός τρίτος με 45 βαθμούς, με τη μεταξύ τους διαφορά να είναι στους 22 βαθμούς.
17:25
Όσο και αν ακούγεται περίεργο, εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά και το ντέρμπι αρχίσει κανονικά, τότε οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν για πρώτη φορά, φέτος.
17:26
Διότι το ντέρμπι του πρώτου γύρου στο "Απόστολος Νικολαΐδης" δεν είχε αρχίσει και κρίθηκε στα δικαιοδοτικά ποδοσφαιρικά όργανα.
17:29
Ο Δημήτρης Σαραβάκος ήταν ο πρώτος εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού ο οποίος έφτασε στο γήπεδο τρεις ώρες πριν τη σέντρα και αφίχθη με ταξί στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". 
17:30
Για την ώρα στο γήπεδο βρίσκονται μόνο τα στελέχη των δύο ομάδων και αναμένουν την άφιξη των δύο αποστολών.
17:37
Οι οπαδοί που έχουν εισέλθει στις θύρες δεν έχουν ξεπεράσει τους 100 αυτή τη στιγμή.
17:40
Η παρουσία της Αστυνομίας είναι εμφανής όχι μόνο στο γήπεδο και περιμετρικά του, αλλά και αρκετά μέτρα από το γήπεδο.
17:41
Αυτή την ώρα πετάει πάνω από το Φάληρο το ελικόπτερο της Αστυνομίας...
17:49
Η αποστολή του Παναθηναϊκού έφτασε στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", με τη συνοδεία αστυνομικής δύναμης.
17:55
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού και τα μέλη της διοίκησης έχουν εξέλθει στον αγωνιστικό χώρο.
17:56
Πέραν των αποδοκιμασιών από τους θεατές, δεν σημειώθηκε το παραμικρο. 
18:01
Στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" βρίσκεται εδώ και λίγα λεπτά η αποστολή του Ολυμπιακού. 
18:10
Οι παίκτες του βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο, έκαναν μία αναγνωριστική βόλτα και επέστρεψαν στα αποδυτήρια.
18:12
Στον αγωνιστικό χώρο κατέβηκε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, είχε μία σύντομη συνομιλία με τα στελέχη του Ολυμπιακού και έφυγε.

18:18
Αρχίζει και γίνεται πιο θερμή η ατμόσφαιρα στο φαληρικό γήπεδο, αφού εισέρχεται κόσμος στα πέταλα.
18:24
Για τον Ολυμπιακό αρχίζουν οι Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μαζουακού, Μποτία, Ντα Κόστα, Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο, Τσόρι, Φορτούνης, Φουστέρ και Ιντέγε.
18:28
Έκπληξη η παρουσία του Τσόρι Ντομίνγκεζ στην ενδεκάδα, αντί του Πάρντο που ήταν το αναμενόμενο.
18:29
Άρχισε να βρέχει στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", αλλά όχι με ένταση μέχρι στιγμής.
18:30
Η πιθανή ενδεκάδα του Παναθηναϊκού
18:31
Οι φροντιστές του Παναθηναϊκού έχουν βγει και στήνουν τα απαραίτητα για την προθέρμανση των παικτών του Τριφυλλιού.
18:32
Δείτε βίντεο από την άφιξη της αποστολής του Παναθηναϊκού.
18:34
Την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού απαρτίζουν οι Στιλ, Ταυλαρίδης, Μολέντο, Μέστο, Πράνιτς, Κουτρουμπής, Ζέκα, Αμπέντ, Βιγιαφάνιες, Μπεργκ και Λέτο.
18:40
Έχει κοπάσει η έντασή της, αλλά συνεχίζεται η βροχόπτωση στο Φάληρο
18:49
Περίπου 15.000 κόσμος αυτή τη στιγμή στις κερκίδες. Πολύς κόσμος ακόμη έξω από το φαληρικό γήπεδο.
18:49
Στον πάγκο του Ολυμπιακού οι Καπίνο, Κασάμι, Πουλίδο, Σιόβας, Βούρος, Ερνάνι και Πάρντο.
18:50
Ο Σάββας Θεοδωρίδης τα λέει σε πολύ φιλικό κλίμα με τον Σταμάτη Γαρρή, υπεύθυνο επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
18:50
Στον πάγκο του Παναθηναϊκού οι Κοτσόλης, Εσιέν, Λαγός, Νάνο, Καλτσάς, Πέτριτς και Μαμούτε. Εκτός αποστολής ο Βλαχοδήμος και ο Λουντ.
18:59
Βγήκε και ο Ολυμπιακός για προθέρμανση. 
19:03
Όλα κυλούν ήσυχα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", οι ομάδες πραγματοποιούν το ζέσταμα τους χωρίς προβλήματα. Αυτή την ώρα ψιχαλίζει στο Φάληρο αλλά ο αγωνιστικός χώρος είναι σε άψογη κατάσταση.
19:05
Περίπου 25.000 κόσμος τώρα στις κερκίδες, μισή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.
19:06
Οι δυο ομάδες κάνουν ζέσταμα
19:12
Άλλη μια όψη του αγωνιστικού χώρου, 20 λεπτά πριν την έναρξη του ματς:
19:14
Οι παίκτες των δύο ομάδων προθερμαίνονται λίγο πριν την έναρξη του ματς:
19:14
Σε άσκηση με σουτ του Παναθηναϊκού, οι φίλοι του Ολυμπιακού κοροϊδεύουν τον Λέτο σε κάθε άστοχη προσπάθεια του.
19:15
Ολοκληρώθηκε το ζέσταμα των παικτών του "τριφυλλιού".
19:15
Στα αποδυτήρια τώρα και οι παίκτες του Ολυμπιακού.
19:20
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πηγαίνουν στα αποδυτήρια:
19:22
Οι υπεύθυνοι του αγωνιστικού χώρου φροντίζουν για τις τελευταίες λεπτομέρειες πριν την έναρξη της αναμέτρησης.
19:29
Έτσι θα παραταχθούν οι δυο ομάδες
19:30
Οι δυο ομάδες εισέρχονται στον αγωνιστικό χώρο. Σε λίγο έχουμε την σέντρα στο μεγάλο ματς.
19:32
Όρκος νίκης από τους παίκτες του Ολυμπιακού που αγκαλιάστηκαν πριν αρχίσει το ματς.
19:33

1'

Έναρξη του αιώνιου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη σέντρα.
19:34
Δείτε το βίντεο με την είσοδο των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο:
19:34
Με σύστημα 4-4-2 έχει παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι.
19:36
Παίκτες και διαιτητές παρατεταγμένοι πριν την έναρξη του ματς:
19:36

3'

ΓΚΟΛ για τον Παναθηναϊκό. Ο Μάρκους Μπεργκ άνοιξε το σκορ για τον Παναθηναϊκό με δεξί πλασέ, εκμεταλλευόμενος την υπέροχη κάθετη πάσα του Λέτο. Ονειρεμένο ξεκίνημα για την ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι. Το δεύτερο γκολ του Σουηδού φορ στο φαληρικό γήπεδο.
19:38

5'

Κοντά στην ισοφάριση ο Ολυμπιακός. Ο Καμπιάσο έκανε το σουτ με το αριστερό από το ύψος της περιοχής και η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Στιλ. Καλή στιγμή για τους γηπεδούχους που θα προσπαθήσουν να αντιδράσουν όσο πιο άμεσα μπορούν.
19:41
H ατμόσφαιρα στο "Γ. Καραϊσκάκης" κατά την έναρξη του ματς:
19:41

8'

Ο Ολυμπιακός έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, με τον Παναθηναϊκό να έχει δώσει μέτρα στους γηπεδούχους και να προσπαθεί να χτυπήσει στην κόντρα.
19:42

9'

Σουτ του Ντομίνγκες έξω από την περιοχή, με τον Στιλ να μπλοκάρει την μπάλα. Η δεύτερη τελική του Ολυμπιακού στο ματς που προσπαθεί να συνέλθει από την ψυχρολουσία του 0-1.
19:43

10'

Κίτρινη κάρτα στον Πράνιτς για χέρι σε προσπάθεια για σέντρα του Φορτούνη.
19:45

12'

Πέρασε ανεκμετάλλευτο το φάουλ του Φορτούνη, με τον Κουτρουμπή να απομακρύνει στο δεύτερο δοκάρι.
19:47

14'

Ο Παναθηναϊκός έχει πετύχει έξι γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο των φετινών αγώνων πρωταθλήματος και είναι πρώτος στην σχετική κατηγορία.
19:48

15'

Ο Παναθηναϊκός στέκεται πολύ καλά ως τώρα στο ματς και κλείνει καλά τους διαδρόμους στην άμυνά του. Τον έχει βοηθήσει πολύ βέβαια και το γρήγορο γκολ που πέτυχε με τον Μπεργκ μετά την ωραία μπαλιά του Λέτο, αφού περιμένει τον Ολυμπιακό που δυσκολεύεται να βρει ελεύθερους χώρους.
19:51
Οι πανηγυρισμοί στο γκολ του Παναθηναϊκού.
19:53

20'

Υπάρχει νευρικότητα στους παίκτες του Ολυμπιακού. Πέρασε το πρώτο 20λεπτο και η τελευταία τελική ήταν στο 9' με το μακρινό σουτ του Ντομίνγκες που μπλόκαρε ο Στιλ.
19:54

21'

Ο Βιγιαφάνιες γύρισε την μπάλα από τα αριστερά, σωτήριο τάκλιν από τον Μποτία που έδιωξε σε κόρνερ. Επικίνδυνη φάση για τον Παναθηναϊκό.
19:56
Ο σκόρερ του Παναθηναϊκού, Μάρκους Μπεργκ.
19:57

24'

Κάποια νεύρα ανάμεσα σε Φορτούνη και Ταυλαρίδη, προσπάθησε να τους ηρεμήσει ο Κύζας.
19:59

26'

Κάκιστη εκτέλεση φάουλ του Τσόρι από τα δεξιά, η μπάλα πέρασε μακριά άουτ. Θα μπορούσε να κάνει γέμισμα αντί να προσπαθήσει να τελειώσει την φάση από τόσο δύσκολο σημείο.
19:59

27'

66%-34% η κατοχή της μπάλας για τον Ολυμπιακό, όμως το "τριφύλλι" έχει ως τώρα την ουσία.
20:02

28'

Απίθανη επέμβαση του Ρομπέρτο σε σουτ του Ταυλαρίδη μέσα από τη μικρή περιοχή. Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε μια ανάσα από το 2-0, αλλά ο Ισπανός γκολκίπερ απέκρουσε εντυπωσιακά. Δεν μπορούσε να το πιστέψει ο Ταυλαρίδης, ο οποίος ήταν οριακά εκτεθειμένος όπως έδειξε το ριπλέι.
20:02

29'

Κίτρινη κάρτα στον Σαλίνο για φάουλ στον Αμπέντ.
20:03

30'

Ο Παναθηναϊκός ναι μεν αφήνει χώρους στον Ολυμπιακό, αλλά είναι πιο επικίνδυνος από τους γηπεδούχους.
20:04

32'

Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Φορτούνης γύρισε υπέροχα την μπάλα από τα αριστερά για τον επερχόμενο Φουστέρ, ο οποίος σούταρε και η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Στιλ. Καλή στιγμή για να γίνει το 1-1.
20:07
Μονομαχία του Λέτο με τον Ντα Κόστα.
20:09

36'

Ωραία ενέργεια του Λέτο από τα αριστερά, ξέφυγε από το τάκλιν του Μιλιβόγεβιτς, προσπάθησε να βρει με σέντρα στο δεύτερο δοκάρι τον Μπεργκ, αλλά ήταν πιο δυνατή απ' ό,τι θα ήθελε.
20:11

38'

ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό. Ο Καμπιάσο έκανε ένα δυνατό σουτ με το αριστερό και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Στιλ για το 1-1. Ο βοηθός έδειξε οφσάιντ επειδή ήταν ακάλυπτος ο Ντομίνγκες, όμως κατόπιν συνεννόησής του με τον Κύζα, ο διαιτητής έδειξε σέντρα, θεωρώντας ότι δεν επηρέαζε καθόλου την φάση.
20:12

40'

Κίτρινη κάρτα στον Μιλιβόγεβιτς για φάουλ στον Βιγιαφάνιες.
20:17

45'

Σε κόρνερ διώχνει ο Κουτρουμπής. Μόλις το πρώτο του Ολυμπιακού.
20:18
Φινάλε στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς καθυστερήσεις από τον Κύζα.
20:21
Απόλυτη ισορροπία στην αναμέτρηση, όπως μαρτυρά και το σκορ.
20:21
Δείτε και τα στατιστικά του πρώτου ημιχρόνου.
20:36

46'

Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου.
20:38
Η... πέτρα του σκανδάλου στο πρώτο μέρος, ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες.
20:38

47'

Κίτρινη κάρτα στον Ντα Κόστα.
20:41

50'

Τίποτα αξιοσημείωτο σε αυτό το πρώτο πεντάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου στο Φάληρο.
20:43
Οι διαβουλεύσεις στην φάση του γκολ του Ολυμπιακού.
20:44
Ο Καμπιάσο πανηγυρίζει το 1-1 του Ολυμπιακού.
20:44

53'

Έξυπνη κάθετη του Ζέκα για τον Λέτο, ο οποίος όμως δεν αντιλήφθηκε την κίνηση του Πορτογάλου και δεν κυνήγησε την φάση.
20:46

55'

Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Φορτούνης τροφοδότησε τον Ντομίνγκες, αυτός άφησε την μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του, έφτασε στον Φουστέρ, ο οποίος από πολύ καλή θέση σούταρε άουτ με το αριστερό. Θα μπορούσε να κάνει κίνηση προς το τέρμα αντί να σουτάρει με τη μια.
20:48

57'

Κίτρινη κάρτα στον Μπεργκ.
20:50

59'

Κίτρινη κάρτα στον Μέστο για διαμαρτυρία σε φάουλ που δόθηκε στον Φορτούνη.
20:52

60'

Ο Ταυλαρίδης κάτι λέει σε έντονο ύφος στον Μιλιβόγεβιτς για μια αψιμαχία που είχαν σε διεκδίκηση της μπάλας. Ο Σέρβος δεν αντέδρασε, λειτούργησε πυροσβεστικά και ο Κύζας.
20:53

62'

Μέσα ο Πάρντο έξω ο Ντομίνγκες. Η πρώτη αλλαγή του Μάρκο Σίλβα.
20:54
Οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Σωκράτης Κόκκαλης παρακολουθούν μαζί το παιχνίδι.
20:58

67'

O Oλυμπιακός είναι πιο επιθετικός από τον Παναθηναϊκό, όπως συνέβαινε και στο πρώτο μέρος, αλλά αυτό δεν έχει μεταφραστεί σε κάποια ευκαιρία μετά απ' αυτή του Φουστέρ στο 55'.
20:58

68'

Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Μαζουακού σούταρε λίγο έξω από την περιοχή και η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Στιλ. Κοντά στο 2-1 η ομάδα του Πειραιά.
21:00

69'

Κακό σουτ του Ζέκα έξω από την περιοχή, η μπάλα άουτ. Η πρώτη τελική για τον Παναθηναϊκό μετά το 28'.
21:01

71'

Έξω ο Βιγιαφάνιες, μέσα ο Εσιέν.
21:04

73'

Εκπληκτική επέμβαση του Στιλ σε εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη. Έπεσε στην δεξιά του γωνία και έδιωξε σε κόρνερ.
21:05

74'

Μέσα ο Μαμούτε, έξω ο Λέτο.
21:06

75'

Εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη, κεφαλιά του Ιντέγε στο πρώτο δοκάρι και η μπάλα πέρασε παράλληλα με το τέρμα του Στιλ.
21:07

76'

Ο Ολυμπιακός πιέζει και ψάχνει το δεύτερο γκολ, αλλά το 1-1 παραμένει στο αιώνιο ντέρμπι του Φαλήρου.
21:09

77'

Ο Ρομπέρτο βγήκε αλλού γι' αλλού μετά την μπαλιά του Μπεργκ στον Μαμούτε, εκείνος σούταρε με το δεξί έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Καλή στιγμή για τον Παναθηναϊκό προκειμένου να περάσει μπροστά στο σκορ.
21:11
Αψιμαχία του Ταυλαρίδη με τον Μιλιβόγεβιτς.
21:11

81'

Έξω ο Φουστέρ εν μέσω αποθέωσης, μέσα ο Ερνάνι.
21:12

81'

Μέσα ο Πουλίδο, έξω ο Καμπιάσο. Ολοκλήρωσε τις αλλαγές του ο Ολυμπιακός.
21:14
20-19 τα φάουλ, ένα παραπάνω έχει κάνει ο Ολυμπιακός.
21:18
Ο Ολυμπιακός έχει... εγκατασταθεί από το κέντρο και προς την περιοχή του Παναθηναϊκού, ψάχνοντας ένα δεύτερο γκολ.
21:18

87'

ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό. Ο Φορτούνης εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, ο Ντα Κόστα σηκώθηκε για κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Στιλ που δεν έπεσε καν. Ο Ολυμπιακός έφερε τούμπα το ματς και προηγείται πλέον 2-1.
21:20

89'

ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό. Ο Ιντέγε έκλεψε την μπάλα από τον απρόσεκτο Ταυλαρίδη, τσίμπησε την μπάλα όσο έπρεπε και νίκησε τον Στιλ για το 3-1. Το 8ο γκολ του Νιγηριανού φορ στο πρωτάθλημα. Δυο τέρματα σε ένα δίλεπτο από την ομάδα του Πειραιά.
21:21

90'

Κίτρινη κάρτα στον Ιντέγε επειδή έβγαλε την μπλούζα του.
21:22

91'

Σουτ του Φορτούνη έξω από την περιοχή, μπλόκαρε ο Στιλ.
21:22
Τέσσερα τα λεπτά των καθυστερήσεων. Να πούμε πως υπήρξε μια ένταση στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Ένταση με τον Λαγό και ανθρώπους του Ολυμπιακού. Πλησίασε και κάτι είπε με αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση. Πήγε ο Καμπιάσο να ηρεμήσει τα πνεύματα. Με την επέμβαση των ψυχραιμότερων ηρέμησε η κατάσταση.
21:23

92'

Κεφαλιά του Μπεργκ, άουτ η μπάλα.
21:25
Λήξη του αγώνα!
21:26
Ο Ολυμπιακός νίκησε 3-1 τον Παναθηναϊκό, κάνοντας ανατροπή στο ματς.
21:26
MVP του αγώνα ο Καμπιάσο.
21:27
Πανηγυρισμοί από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού και τους παίκτες. Όλα κυλούν ήρεμα στο Φάληρο.
21:28
O Παναθηναϊκός προηγήθηκε με τον Μπεργκ στο 31', αλλά ο Καμπιάσο στο 38' ισοφάρισε 1-1. Οι Ντα Κόστα (87') και Ιντέγε (89') διαμόρφωσαν το τελικό 3-1.
21:30
Ευτυχώς όλα κύλησαν ήρεμα στο γήπεδο. Τίποτα αξιοσημείωτο ή που να ξεφεύγει από τα δεδομένα ενός αιώνιου ντέρμπι.
21:32
13-6 οι τελικές προσπάθειες για τον Ολυμπιακό και 65%-35% η κατοχή της μπάλας.
21:32
Καλή συνέχεια!

News 24/7

24MEDIA NETWORK