Ουζουνίδης: "Δεν είχα προσωπικό κίνητρο"

Τι δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού στη συνέντευξη Τύπου μετά το 1-0 επί του Ολυμπιακού, την απόδοση των παικτών του και το αν ο ίδιος είχε επιπλέον κίνητρο.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης βίωσε για πρώτη φορά ένα ντέρμπι ως προπονητής του Παναθηναϊκού, τη στιγμή που προ κάποιον μηνών είχε "φλερτάρει" με τον Ολυμπιακό. Τότε δεν επιλέχθηκε, αλλά ούτε που τριγύριζε στο μυαλό του.

Συνολικά ο προπονητής του "τριφυλλιού" δήλωσε

" Ήμασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και το σκορ θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερο. Κάναμε ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο, χωρίς ν' αφήσουμε τον αντίπαλο να δημιουργήσει ενώ εμείς πηγαίναμε επιθετικά στην μπάλα και είχαμε, μαζί με ευκαιρίες, ηρεμία στην άμυνα. Παίξαμε το ποδόσφαιρο που θέλαμε. Αυτό ζήτησα από την αρχή, να είμαστε αποφασιστικοί με την μπάλα και ήρεμοι χωρίς μπάλα. Λογικό ήταν να μην έχουμε την ίδια πίεση στο δεύτερο μισό, παρόλα αυτά μείναμε συγκεντρωμένοι αμυντικά, κι αν είχαμε βρει μια καλή πάσα ή μια πιο σωστή επιλογή στο σωστό χρόνο, θα μπορούσαμε επιπλέον γκολ. Δίκαια νικήσαμε, συγχαρητήρια στα παιδιά και τον κόσμο για την ατμόσφαιρα που δημιούργησε. Εύχομαι να έρθει κοντά μας και να μας βοηθήσει και στη συνέχεια.

Πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια και σταθερότητα. Δεν αρκεί να υπάρχει η συγκέντρωση με τον Ολυμπιακό, αλλά σταθερότητα σε όλους τους αγώνες. Είμαστε εκεί που είμαστε γιατί έχουμε χάσει βαθμούς σε παιχνίδια δεν έπρεπε. Θέλω διάρκεια για να φτιάξουμε μία ομάδα που να διεκδικεί τίτλους.

Ακόμη φτιάχνω ομάδα να παίζει ποδόσφαιρο. Η νοοτροπία είναι το πιο δύσκολο κομμάτι. Σωματικά είμαστε καλά, αγωνιστικά έχουμε βελτιωθεί αρκετά κι αυτό που μας λείπει είναι να είμαστε πιο δυνατοί πνευματικά. Μας πήγε καλά σήμερα, αλλά όταν στραβώνει ένα μας πρέπει να το διαχειριζόμαστε.

Το σκορ ήταν φτωχό. Δεν θυμάμαι απόκρουση του Βλαχοδήμου, ενώ εμείς είχαμε καλές ευκαιρίες. Αν ο Εμποκού τελείωνε μία φάση, μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο το σκορ.

Έχουμε ικανούς παίκτες, θα έρθουν και περισσότερα γκολ. Το σημαντικό για μένα είναι ότι παίζουμε καλά και σωστά.

Αυτά τα παιχνίδια έχουν ιδιαιτερότητες. Δεν είναι εύκολα. Αυτά τα παιχνίδια μπορούν να σε απογειώσουν ή να σε καταστρέψουν. Ήταν σοβαροί και πειθαρχημένοι όσοι δεν είχαν ξαναπαίξει σε τέτοιο ματς.

Ήδη με τις κάρτες που έχουμε θα ξεκουραστούν κάποιοι. Ο Βιγιαφάνιες θα λείψει από δύο παιχνίδια και πλέον όλοι θα χρησιμοποιηθούν.

Δεν είχα έξτρα κίνητρο. Είμαι προπονητής του Παναθηναϊκού και είμαι περήφανος που είμαι εδώ. Ήθελα τη νίκη για την ομάδα μου. Ήμουν καλά και πολύ χαλαρός. Είχαμε κάποια ανεπιτυχή αποτελέσματα, αλλά είχα πει και στους παίκτες την Τρίτη ότι ήμουν σίγουρος πως θα κερδίσουμε το παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός δεν είναι σε φόρμα και είναι φυσιολογικό. Έλεγα στα παιδιά ότι το περιμένουμε αυτό το παιχνίδι. Είχαμε χρόνο να δουλέψουμε, μας βγήκε στο γήπεδο και είμαστε ικανοποιημένοι.

Νομίζω ότι ο κόσμος βλέπει πως η ομάδα κάτι πάει να κάνει αγωνιστικά. Δεν μπορείς να τον ξεγελάς τον κόσμο συνέχεια. Ο κόσμος μας βοήθησε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και μακάρι να τον φέρουμε και να έχουμε αυτήν την ατμόσφαιρα και στα υπόλοιπα παιχνίδια".

News 24/7

24MEDIA NETWORK