Τα δέκα ντέρμπι της Super League που βγάζουν πρωταθλητή!

Η αυγή του 2018 φέρνει τους Έλληνες οπαδούς ποδοσφαιρικά... αγχωμένους, αφού έπειτα από αρκετά χρόνια το πρωτάθλημα της Super League Σουρωτή διεκδικείται από τρεις "μεγάλους", Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και μια... Λέστερ, τον Ατρόμητο του Νταμίρ Κάναντι. Το Contra.gr σας παρουσιάζει τα 10 ντέρμπι που μπορεί να καθορίσουν τον πρωταθλητή.

Τα δέκα ντέρμπι της Super League που βγάζουν πρωταθλητή!

Ολυμπιακός 32, ΑΕΚ 31, ΠΑΟΚ 31, Ατρόμητος 30! Τι σημαίνει αυτό; "Πόλεμος" στη Super League για τον τίτλο του πρωταθλητή με το... καλημέρα του 2018. Στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, οι τρεις μεγάλοι παρουσίασαν αγωνιστική αστάθεια, γεγονός που δεν επέτρεψε σε κανέναν να αποσπαστεί στην βαθμολογία.

Ανάμεσα τους και ο Ατρόμητος, που κέρδισε με το... σπαθί του τη συμμετοχή του στο θέμα του Contra.gr όσον αφορά τα ντέρμπι του β' γύρου τη νέα πια χρονιά. Οι Περιστεριώτες υπό τις οδηγίες του Νταμίρ Κάναντι απέχουν μόλις δύο βαθμούς από την κορυφή, πράγμα που σημαίνει ότι διεκδικούν την... κούπα στα ίσα!

Στις απογοητεύσεις ο Παναθηναϊκός που ταλανίζεται από εξωαγωνιστικά προβλήματα τα οποία βέβαια ήταν αδύνατο να μην επηρεάσουν και το αυτού κάθε αυτού ποδοσφαιρικό κομμάτι. Οι "πράσινοι" βρίσκονται στην 11η θέση με 16 βαθμούς. Δεν διεκδικούν το πρωτάθλημα, αλλά δεν αποκλείεται να παίξουν ρόλο ρυθμιστή όσον αφορά το κλαμπ που θα κόψει πρώτο το νήμα στην κούρσα προς τον τίτλο.

"ΚΑΥΤΟΣ" ΦΛΕΒΑΡΗΣ

Θα χρειαστεί να κάνουμε ένα μήνα υπομονή για να μπούμε σε ρυθμούς ντέρμπι. Μόλις ο Γενάρης... χαιρετήσει αρχίζουν τα δύσκολα για τους υποψήφιους πρωταθλητές. Την 20η αγωνιστική στις 4 Φεβρουαρίου στις 19:30 ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ στο "Καραϊσκάκης".

Την 21 αγωνιστική στις 11 Φεβρουαρίου οι "ερυθρόλευκοι" θα πάνε στο Περιστέρι για το ντέρμπι με τον Ατρόμητο. Μην ξεχνάμε ότι στον πρώτο γύρο η ομάδα έκπληξη είχε επικρατήσει των παικτών του Τάκη Λεμονή με 1-0.

Ο Φλεβάρης λέει "αντίο" στο πρωτάθλημα με δύο σημαντικά ματς. Την 23η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός συγκρούονται στην "Τούμπα" στις 25 και μία ημέρα μετά, στις 26 Φεβρουαρίου η ΑΕΚ καλείται να... εκδικηθεί τον Ατρόμητο στην έδρα του. Το σύνολο του Κάναντι, όπως και με τον Ολυμπιακό είχε κερδίσει την Ένωση στο ΟΑΚΑ, επίσης με 1-0.

ΜΑΡΤΙΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ... ΓΟΥΣΤΑ

Στις 4 Μαρτίου για την 24η αγωνιστική, το μενού περιλαμβάνει το ελληνικό "κλάσικο". Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στις 19:30 με τους "πράσινους" να έχουν κερδίσει στον πρώτο γύρο χάρη στο 1-0 του Βιγιαφάνες. Την 25η στις 11 Μαρτίου, μεγάλο ματς στην Τούμπα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Στις 17 και 18 του ίδιου μήνα η 26η μέρα του πρωταθλήματος περιέχει δύο ντέρμπι: Ατρόμητος - ΠΑΟΚ (17:15) και ΑΕΚ - Παναθηναϊκός (19:30) αντίστοιχα.

ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ

Φινάλε στα ντέρμπι του πρωταθλήματος τον Απρίλιο. Την πρώτη ημέρα του μήνα για την 27η αγωνιστική στις 17:15 ο Παναθηναϊκός θα παίξει με τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο. Και το πιο "hot", όπως αναμένουν οι ειδικοί παιχνίδι είναι αυτό που έχει προγραμματιστεί για τις 29 Απριλίου στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής.

Στις 19:00 εκείνη την ημέρα, την προτελευταία του πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός θα κοντραριστεί με τον ΠΑΟΚ. Μέχρι τότε δεν ξέρουμε ποια θα είναι η εικόνα του βαθμολογικού πίνακα κι αν κάποια ομάδα θα κάνει τη μεγάλη διαφορά στο β' γύρο, ωστόσο δεν αποκλείεται όπως και στην πρώτη στροφή του πρωταθλήματος τα πάντα να κριθούν στο τελευταίο σφύριγμα της σεζόν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK