Τι να πει κι ο Ουζουνίδης με γκολ στο 95'...

Δεν ήταν εύκολο να "χωνέψει" το γκολ στο 95' ο Μαρίνος Ουζουνίδης, αν και παραδέχθηκε πως αφενός έτσι είναι το ποδόσφαιρο αφετέρου το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΑΕΚ (SUPERLEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΧΙΜΕΝΕΘ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΑΕΚ (SUPERLEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΧΙΜΕΝΕΘ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ EUROKINISSI

Αν τον έπιανες από τη μύτη, θα έσκαγε. Δεν ήταν τόσο το 1-1 που προβλημάτισε εντόνως τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Ήταν από τη μία το γκολ που δέχθηκε ο Παναθηναϊκός στην τελευταία φάση και από την άλλη η συνολική εικόνα της ομάδας του.

Οι κυριότερες ατάκες του ήταν:

" Βάσει ευκαιριών το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Όταν όμως δέχεσαι γκολ στην τελευταία φάση και με κόντρα σίγουρα είναι σκληρό.

Δεν είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση, κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν ήταν καλά. Αυτός που έκανε τη διαφορά στο δεύτερο μέρος ήταν ο Βιγιαφάνιες παρά τις ενοχλήσεις. Τα ξέρουμε τα προβλήματά μας και προσπαθούμε για κάτι καλύτερο, το οποίο και περίμενα.

Με τον τρόπο που παίζει η ΑΕΚ δεν είναι εύκολο να της βάζεις γκολ. Ξέραμε στο γκολ ότι στο πρώτο δοκάρι ο αντίπαλος είχε αδυναμία, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε

Μας πείραξε ο τρόπος στο τέλος, η φάση, η κόντρα. Μπορούσε να γίνει φερ πλέι, μπορούσαμε κι εμείς να κρατήσουμε τη σκασμένη μπάλα, να φερθούμε πιο έξυπνα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK