Το κορυφαίο γκολ των "αιώνιων" ντέρμπι

Χιλιάδες αναγνώστες πήραν μέρος στην μεγάλη ψηφοφορία του Contra.gr προκειμένου να αναδείξουμε το κορυφαίο γκολ στα ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. Και ο νικητής είναι ο Βασίλης Καραπιάλης και η φανταστική του λόμπα στο 4-2 των "ερυθρόλευκων". Απολαύστε το.

Το κορυφαίο γκολ των "αιώνιων" ντέρμπι

Ο Ολυμπιακόςυποδέχεται τον Παναθηναϊκότο βράδυ της Κυριακής (6/11, 19:30) στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League, με το ενδιαφέρον να έχει εκτιναχθεί τα ύψη!

Κατά το παρελθόν το "ντέρμπι αιωνίων" μας έχει προσφέρει υπέροχο θέαμα, ξεχωριστές συγκινήσεις και εξαιρετικά γκολ. Γι' αυτό το λόγο το Contra.grέψαξε, βρήκε και σας παρουσίασε σε VIDEOS τα πέντε καλύτερα γκολ στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, ανεξαρτήτως έδρας. Περίπου 3.000 αναγνώστες πήραν μέρος στην μεγάλη ψηφοφορία, προκειμένου να αναδείξουμε το κορυφαίο γκολ στα ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

Και ο νικητής είναι ο Βασίλης Καραπιάλης και η φανταστική του λόμπα στο 4-2 των "ερυθρόλευκων". Ας θυμηθούμε λίγο όμως τι ακριβώς είχε γίνει και μετά ας απολαύσουμε το κορυφαίο τέρμα του Έλληνα άσου.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 2-4 (5 Δεκεμβρίου 1998)

Στο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής της σεζόν 1998-99 ο Ολυμπιακός με τον Μπάγεβιτς στο τιμόνι του επικράτησε με το εμφατικό 4-2 αν και είχε βρεθεί να χάνει από νωρίς με 2-0!

Στο 41' ο Ολυμπιακός μειώνει σε 1-2 χάρη σε ένα αυτογκόλ του Αλεξόπουλου. Στο 52' ο Καραπιάλης ισοφαρίζει σε 2-2.Στο 64' ο Παναθηναϊκός μένει με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μπασινά, ενώ στο 72’ ο Ανατολάκης βάζει τον Ολυμπιακό μπροστά στο σκορ με 2-3.

Στο 90’ σε μια επίθεση του Παναθηναϊκού στην προσπάθεια να ισοφαρίσει, ζητά φάουλ στον Κωνσταντινίδη, ο διαιτητής Σπύρος Παπαδάκος δεν το δίνει, αφήνει τη φάση και στην εξέλιξή της ο Καραπιάλης διαμορφώνει το τελικό 2-4 με την καταπληκτική του λόμπα.

Απολαύστε το καλύτερο γκολ των "αιώνιων" ντέρμπι, όπως εσείς το ψηφίσατε:

Παίξε στο κορυφαίο ελληνικό ντέρμπι με τις... κορυφαίες αποδόσεις του Stoiximan.gr.

Να καταλογιστεί πέναλτι - Απόδοση 3,30

Να σημειωθεί αυτογκόλ - Απόδοση 10,00

και δεκάδες άλλα ειδικά στοιχήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

POLL: Τα 5 καλύτερα γκολ σε ντέρμπι "αιωνίων"

News 24/7

24MEDIA NETWORK