Τσίκινης στο Contra.gr για το γκολ του Ολυμπιακού

Ο πρώην διαιτητής, Ηρακλής Τσίκινης, σχολιάζει στο Contra.gr τη διαιτησία του Γιώργου Κύζα στο πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Τσίκινης στο Contra.gr για το γκολ του Ολυμπιακού

Μεγάλη συζήτηση σήκωσε το γκολ του Εστέμπαν Καμπιάσο με το οποίο ο Ολυμπιακός ισοφάρισε τον Παναθηναϊκό σε 1-1 στο 38ο λεπτό του ντέρμπι του "Καραϊσκάκης". Κι αυτό γιατί ενώ ο επόπτης σήκωσε τη σημαία του για οφσάιντ του Ντομίνγκες που βρισκόταν μπροστά από τον Στιλ, ο Γιώργος Κύζας πήρε τη φάση πάνω του και έδειξε σέντρα.

Το Contra.gr ζήτησε την άποψη του πρώην διαιτητή, Ηρακλή Τσίκινη, για το αν έπρεπε τελικά το τέρμα να μετρήσει:

"Το γκολ είναι κανονικο. Ο παίκτης που είναι οφσάιντ δεν επηρεάζει τη φάση. Δεν κάνει προσπάθεια να πάει προς την μπάλα και δεν βρίσκεται στο οπτικό πεδίο του Στιλ. Είναι αυστηρή η οδηγία τόσο της UEFA όσο και της FIFA τέτοιες φάσεις να μετράνε κανονικά".

Τσίκινης στο Contra.gr για το γκολ του Ολυμπιακού

Όσο για τη διαιτησία του Κύζα στο πρώτο ημίχρονο ανέφερε: "Εκτός από μια λάθος κίτρινη κάρτα σε παίκτη του Παναθηναϊκού, τα έχει πάει πολύ καλά. Είναι σοβαρός και θέλει να κρατήσει την ηρεμία. Προσπαθεί να μοιράσει στη μέση το παιχνίδι. Εκτός από κάποια μικρολάθη, σε γενικές γραμμές είναι μια καλή διαιτησία".

Ιδού το 1-1:

News 24/7

24MEDIA NETWORK