Τσίπρας καλεί Βασιλειάδη για το ντέρμπι της Τούμπας

Το τρίτο ημίχρονο στον ντέρμπι της Τούμπας έχει ήδη ξεκινήσει, με τον Αλέξη Τσίπρα να έχει συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμό, Γιώργο Βασιλειάδη, μετά τη διακοπή στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο βιώνει εξαιρετικά δύσκολες στιγμές μετά και τα όσα θλιβερά συνέβησαν στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας στο πλαίσιο του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και την οριστική διακοπή του ντέρμπι και πλέον.. παίζει μπάλα και η κυβέρνηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υφυπουργός Αθλητισμού έχει συνάντηση αυτή την ώρα με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα κατόπιν αιτήματος του δεύτερου, ώστε να συζητήσουν για τις τελευταίες εξελίξεις στο ποδόσφαιρο της χώρας μας, και μέσα από αυτήν θα ξεκαθαρίσει το που οδεύουμε όσον αφορά στο ενδεχόμενο διακοπής του πρωταθλήματος.

Σημειώνεται πως μετά τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής, ο Γιώργος Βασιλειάδης είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο της διακοπής μετά από συνεννόηση με την UEFA.

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.