Υπερπαραγωγή από τα κανάλια Novasports για το ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Το μεγάλο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ επιστρέφει ξανά στη Super League και τα κανάλια Novasports ετοιμάζουν μεγάλη παραγωγή για την κάλυψή του, έτσι ακριβώς όπως αρμόζει σε δύο μεγάλες ομάδες.

Υπερπαραγωγή από τα κανάλια Novasports για το ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Το πρώτο ντέρμπι της σεζόν στη Super League είναι γεγονός. ΠΑΟΚ και ΑΕΚ διασταυρώνουν τα... ξίφη τους το βράδυ της Τετάρτης (23/9) στην Τούμπα και τα κανάλια Novasports ετοιμάζουν υπερπαραγωγή για την κάλυψη του ματς.

Αρχικά, οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα μπουν σε κλίμα ντέρμπι από τις 17:00 με την εκπομπή "Παίζουμε Ελλάδα" με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων.

Στις 20:30 θα ξεκινήσει κανονικά στα Novasports 1 και Novasports 1 HD η μετάδοση του αγώνα σε περιγραφή των Άγγελου Στυλιάδη και Ηλία Βλάχου. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει το "τρίτο ημίχρονο" με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως η κάλυψη θα γίνει συνολικά με 15 κάμερες. Μεταξύ αυτών θα βρίσκονται 1 ultra high speed η οποία καταγράφει εικόνα με εξαπλάσια ταχύτητα από τις κανονικές και προσφέρει μοναδική ευκρίνεια και λεπτομέρεια στο replay, ενώ είναι η κάμερα που χρησιμοποιείται στις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις, 2 super slow motion (κάμερες που καταγράφουν με τριπλάσια ταχύτητα από τις κανονικές), 2 crane cameras (κάμερα – γερανός πίσω από τα τέρματα) και ασύρματη steady cam.

Η τελευταία δίνει τη δυνατότητα στους φιλάθλους να παρακολουθούν δυναμικά πλάνα με κίνηση, πολύ κοντά στη δράση και η αίσθηση που έχει ο φίλαθλος είναι ότι βρίσκεται μέσα στο γήπεδο και κοντά στους ποδοσφαιριστές.

To ντέρμπι της Τετάρτης θα δώσει στους φίλους του ποδοσφαίρου μια μικρή... γεύση για το τι θα ακολουθήσει κατά τη διάρκεια της σεζόν!

News 24/7

24MEDIA NETWORK