Από την Τούμπα στο... Αγρίνιο ο Κομίνης

Όχι μόνο δεν "κόπηκε" από την ΚΕΔ, όχι μόνο παρέμεινε στους πίνακες της Super League, αλλά πήρε και ματς στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος ο Θεσπρωτός ρέφερι, πέντε μήνες μετά το επεισοδιακό ΠΑΟΚ-ΑΕΚ της Τούμπας.

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Έχουν μεσολαβήσει +5 μήνες, το τι συνέβη ωστόσο στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ της Τούμπας παραμένει αντικείμενο συζήτησης. Και μέσα σ' αυτό το όνομα του Γιώργου Κομίνη να πρωταγωνιστεί.

Ο διαιτητής από τη Θεσπρωτία δεν πλήρωσε για το μπάχαλο που προκλήθηκε μετά το γκολ του Βαρέλα, αντιθέτως με ό,τι συνέβη στον βοηθό Ποντίκη και στον 4ο εκείνου του αγώνα, Στυλιαρά.

Τουναντίον αφενός παρέμεινε στους πίνακες της Super League αφετέρου πήρε ματς στην 1η αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος. Στο Παναιτωλικός-Ατρόμητος του Σαββάτου θα σφυρίξει ο Κομίνης, όχι σε κάποιο από τα ματς των διεκδικητών του τίτλου. Παρόλα αυτά ο ορισμός του δείχνει ο Περέιρα και οι συνεργάτες του εξακολουθούν να τον εμπιστεύονται, επιχειρώντας με τον τρόπο τους να κάνουν τη επάνοδό του όσο πιο ομαλή γίνεται. Αν και πότε βέβαια θα οριστεί σε ματς υψίστης σημασίας, θα το δείξει ο χρόνος. Ο ίδιος θα περιμένει.

Από τους 9 προβιβασμένους της Επιτροπής, ορίστηκαν ως πρώτοι ο Γκορτσίλας από τη Μακεδονία (Απόλλων-ΑΕΛ) και ο Βρέσκας από την Πιερία (Πανιώνιος-ΟΦΗ).

Τον ΠΑΟΚ θα τον σφυρίξει ο Κουτσιαύτης από την Άρτα, με τον οποίο είχε έρθει πέρυσι το 3-1 στα Γιάννινα (πρώτο γκολ οφσάιντ Πέλκα), την ΑΕΚ ο Σέζος από το Κιλκίς, με τον οποίο είχε το 3-1 επί της Κέρκυρας, τον Ολυμπιακό ο Κουμπαράκης, με τον οποίο είχε χάσει 3-0 στα Γιάννινα, ενώ ο Σιδηρόπουλος θα είναι στο Ξάνθη-Παναθηναϊκός.

News 24/7

24MEDIA NETWORK