Αρετόπουλος με… Κύρος

Διαφωνίες στην τριμελή Επιτροπή Ορισμού της ΚΕΔ για τους διαιτητές της 4ης αγωνιστικής της Super League.Όσο ήρεμα ήταν τα πνεύματα στον ορισμό των διαιτητών της 3ης αγωνιστικής της super league πριν από μία εβδομάδα, άλλο τόσο οξυμένα ήταν το μεσημέρι της Πέμπτης 15/9 στους ορισμούς του τριημέρου (4η αγωνιστική).

Αρετόπουλος με… Κύρος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

.Όσο ήρεμα ήταν τα πνεύματα στον ορισμό των διαιτητών της 3ης αγωνιστικής της super league πριν από μία εβδομάδα, άλλο τόσο οξυμένα ήταν το μεσημέρι της Πέμπτης 15/9 στους ορισμούς του τριημέρου (4η αγωνιστική).

Η συμφωνία κυρίων που φέρεται να υπάρχει για να μην ορίζονται τουλάχιστον μέχρι τις εκλογές της ΕΠΟ οι «ανεπιθύμητοι» διαιτητές ( Παππάς, Σπάθας, Μάνταλος, Βοσκάκης, Γιάχος, Δημητρόπουλος, Αρετόπουλος) «έσπασε» με τον ορισμό του τελευταίου στον αγώνα του Αστέρα Τρίπολης με τον ΠΑΟΚ.

Ο Τρικαλινός ρέφερι ήταν επιλογή του Δημήτρη Γκρούτση, που είναι το… μάτι της ΕΠΟ στην επιτροπή ορισμού, διαφώνησε ο Δημήτρης Σαραϊδάρης της Super League και την απόφαση πήρε ο επιδιαιτητής Κύρος Βασάρας που φέρεται να είπε ότι από την στιγμή που ο Αρετόπουλος δεν είναι τιμωρημένος, και είναι διεθνής, πρέπει να οριστεί.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δημήτρης Γκρούτσης, ήθελε να οριστούν και οι υπόλοιποι «κομμένοι» και μετά από διαφωνίες, δεν πέρασε η επιθυμία του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK