Εξασφαλίστηκε η χρηματοδότηση για το VAR!

Ενα ακόμη βήμα εκσυγχρονισμού αναμένεται να κάνει το ελληνικό επαγγελματικό πρωτάθλημα καθώς εξασφαλίστηκε η χρηματοδότηση για την εγκατάσταση του συστήματος VAR στα γήπεδα.

Ενα βήμα πιο κοντά στην εγκατάσταση του VAR στα γήπεδα βρίσκεται το ελληνικό ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η κυβέρνηση εξασφάλισε- μέσω ευρωπαϊκών προγραμμάτων- την πλήρη χρηματοδότηση έτσι ώστε το εν λόγω ηλεκτρονικό σύστημα (που προσφέρει σημαντική βοήθεια στους διαιτητές) να εγκατασταθεί στο σύνολο των γηπέδων της Superleague (για αρχή).

Στη συνάντηση που θα έχουν την προσεχή εβδομάδα ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης με τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά θα επισφραγιστεί η πρόοδος και δεν αποκλείεται να εκπονηθεί και χρονοδιάγραμματα.

Θεωρείται πάντως εξαιρετικά δύσκολο το VAR να εφαρμοστεί από το εφετινό πρωτάθλημα αφού οι τεχνικές εργασίες που απαιτούνται είναι πολλές και χρονοβόρες. Το πιο ρεαλιστικό σενάριο προβλέπει εφαρμογή του από τον επόμενο ποδοσφαιρικό μαραθώνιο.

NBA

Είναι ο Λούκα καλύτερος από τον Ντράζεν στα 19;

Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για το μύθο του Λούκα Ντόντσιτς που έχει ανατείλει για τα καλά και απειλεί να ξεπεράσει ολότελα (αν δεν το έχει κάνει ήδη) ιερά τέρατα όπως ο Ντράζεν Πέτροβιτς και ο Τόνι Κούκοτς.