Γι’ αυτό δεν ορίστηκε ο Σιδηρόπουλος

Επιστρέφει το Σάββατο το πρωί ο Τάσος Σιδηρόπουλος από την Ελβετία. Το σεμινάριο και τα τεστ της UEFA, το κώλυμα που έχει δηλώσει και το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ.

Γι’ αυτό δεν ορίστηκε ο Σιδηρόπουλος

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος έμεινε στην… εξέδρα και για την 5η αγωνιστική της Super League ωστόσο η απόφαση της επιτροπής ορισμού της ΚΕΔ δεν σχετίζεται με ενδεχόμενη τιμωρία για τον αγώνα του Λεβαδειακού με τον Παναθηναϊκό την 3η αγωνιστική.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Contra.gr το κώλυμα που είχε δηλώσει ο διεθνής ρέφερι για την προηγούμενη αγωνιστική αφορά και τους αγώνες αυτού του σαββατοκύριακου. Ο Σιδηρόπουλος εδώ και μία εβδομάδα βρίσκεται στην Ελβετία και τις τελευταίες ημέρες εκτός από το σεμινάριο που πήρε μέρος, έτρεξε κανονικά και τα τεστ φυσικής κατάστασης με τους διαιτητές της κατηγορίας «ελιτ» της UEFA. Στην Ελλάδα επιστρέφει το Σάββατο το πρωί και δεν ήθελε να ρισκάρει με δεδομένη την κούραση που έχει, να οριστεί σε παιχνίδι και να τραυματιστεί.

Το Τσάμπιονς Λιγκ και το ντέρμπι

Ο Σιδηρόπουλος στην πρεμιέρα του Champions League σφύριξε στον αγώνα ανάμεσα στην Μπριζ και την Λέστερ και δεν έχει δικαίωμα να παίξει και δεύτερο σερί ευρωπαϊκό παιχνίδι . Κατά την διάρκεια της εβδομάδας λοιπόν, δεν θα έχει υποχρεώσεις και από την στιγμή που δεν ορίστηκε στα παιχνίδια του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ την 5η αγωνιστική, θα είναι υποψήφιος για το ντέρμπι των «ερυθρόλευκων» με την «Ένωση» την 6η αγωνιστική, ακόμη και αν έχει πάρει χαμηλή βαθμολογία από τον παρατηρητή Γιανναδάκη για τον αγώνα του Λεβαδειακού με τον Παναθηναϊκό. Οι βαθμολογίες άλλωστε, δεν είναι δεσμευτικές.

Ο Δωδεκανήσιος λοιπόν, φέρεται να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για το πρώτο μεγάλο της χρονιάς από τον πίνακα των διεθνών με αουτσάϊντερ τον επίσης διεθνή Τάσο Παπαπέτρου. Στον πίνακα των διεθνών ανήκουν επίσης οι: Καλογερόπουλος, Αρετόπουλος, Μάνταλος, Κύζας, Κομίνης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK