Παρακάμπτουν τον Παναθηναϊκό και προχωρούν οι 12+2

Παρά το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να κινηθεί μόνος του την Τρίτη στα θέματα διαιτησίας τόσο η κίνηση των 12 μικρών όσο και οι ΑΕΚ και ΠΑΟΚ δεν αλλάζουν ρότα.

Η σύμφωνία στο πρόσωπο του Γιώργου Μπίκα για τη θέση του αρχιδιαιτητή ενόψει της νέας σεζόν δεν υπάρχει περίπτωση να σπάσει κάτι που σημαίνει ότι οι 14 εμφανίζονται "μπετόν".

Νέα επαφή για τα ζητήματα της διαιτησίας του επόμενου πρωταθλήματος αναμένεται να γίνει την επόμενη εβδομάδα όταν και αναμένεται να τεθούν πιο ειδικά θέματα σε μία προσπάθεια να γίνει ένα βήμα παραπάνω.

Εκνευρισμός για τη στάση του Παναθηναϊκού υπήρχε πάντως και την Τετάρτη. "Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω αυτές τις κινήσεις. Τι ήθελαν να κάνουν;" αναρωτιόταν παράγοντας με πολλά χρόνια ποδοσφαιρικής εμπειρίας.

Ακόμα πάντως και αν οι πράσινοι εξακολουθούν να κάνουν του...κεφαλιού τους, η στάση των υπολοίπων δεν πρόκειται να αλλάξει.

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".