Στο... σκαμνί και ο βοηθός του Ατρόμητος – Ολυμπιακός

Να καταθέσει ως μάρτυρας αναφορικά με τα γραφόμενα στο φύλλο αγώνα κάλεσε το μονομελές πειθαρχικό όργανο της Super League τον Ευθύμιο Κουρέντα, βοηθό της αναμέτρησης Ατρόμητος – Ολυμπιακός, στον οποίο επιτέθηκε φραστικά (και όχι μόνο) ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ομάδας του Περιστερίου Γιώργος Σπανός.

Ο βοηθός από τα Τρίκαλα μάλιστα, με επιστολή του στις 2/11, αναφέρει ότι “δεν έχω κάτι να προσθέσω ή να αφαιρέσω αναφορικά με τα γραφόμενα στο φύλλο αγώνα” ρίχνοντας έτσι, ουσιαστικά... άκυρο στον αθλητικό δικαστή που θα επιμείνει στην κλήση του.

Αυτός ήταν ένας από τους λόγους που η απολογία του Γιώργου Σπανού (που δεν ήταν παρών στην πειθαρχική επιτροπή) πήρε αναβολή για τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας σε έκτακτη συνεδρίαση. Ο δεύτερος λόγος ήταν ότι ζήτησε αναβολή ο δικηγόρος του Ατρόμητου Αργύρης Λίβας λόγω προσωπικού προβλήματος.

Columns

Ο Γιάννης δεν μίλησε μόνο για τον Θανάση

Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξηγεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Γιάννη κυρίως για λογαριασμό των ανώνυμων θυμάτων του ρατσισμού.

Longread

Ελλάδα-Ρωσία 1-0: "10 και 11 πέφτουν για πεν."

Μετά από 25 χρόνια, ο δημιουργός Νιόπλιας, ο σκόρερ Μαχλάς και ο ρεπόρτερ αγωνιστικού χώρου Γιάννης Καραλής αναπολούν και διηγούνται στο Contra.gr την ιστορία της τεράστιας νίκης επί των Ρώσων (1-0).