Τσίκινης: "Ακούσιο το χέρι του Σάκχοφ"

Ο πρώην διεθνής διαιτητής Ηρακλής Τσίκινης κρίνει για το Contra.gr την απόδοση του ρέφερι της Τούμπας Κύζα στον οποίο και βάζει ικανοποιητικό βαθμό για τη διαιτησία του στο μεγάλο ματς.

Αναλυτικά: Η διαιτησία πέρασε απαρατήρητη από το ντέρμπι της Τούμπας και ως εκ τούτου μόνο καλή μπορεί να χαρακτηριστεί.

Πρώτα από όλα θα πρέπει να πούμε ότι ο Κύζας επιχείρησε να μην συγκεντρώσει τα φώτα πάνω του όπως πρέπει να κάνει ένας καλός διαιτητής.

Είχε σωστές αποφάσεις στις υποδείξεις του. Ηταν λίγο αλλοπρόσαλλος στον πειθαρχικό έλεγχο στο ξεκίνημα του ματς, με την έννοια ότι δεν βγήκαν κάποιες κάρτες που έπρεπε να βγουν, αλλά όσο περνούσε η ώρα και το ματς κυλούσε βελτίωσε και αυτό το κομμάτι.

Δεν του έτυχε η πολύ δύσκολη φάση αλλά και ο ίδιος έδειξε μεγάλη ψυχραιμία καθ' όλη τη διάρκεια του ματς όπως και οι βοηθοί του.

Τέλος το χέρι που κάνει ο Σάκχοφ στην ευκαιρία που χάνει ο Σισοκό στην αρχή του ματς είναι ακούσιο. Ως εκ τούτου, δεν υπάρχει παράβαση.

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.