Πού βρέθηκαν τα λεφτά για το VAR!

Η ειλημμένη απόφαση της εγκατάστασης του video στους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος, η συνάντηση Παππά-Βασιλειάδη, η χρηματοδότησή του και ο χρονικός ορίζοντας 5ετίας.

Το VAR θα αποτελέσει γεγονός για το ελληνικό ποδόσφαιρο από την επόμενη σεζόν γεγονός που πιστοποιήθηκε στη συνάντηση που είχαν την Πέμπτη ο Γιώργος Βασιλιειάδης, ο Νίκος Παππάς και ο Βαγγέλης Γραμμένος την οποία είχε προαναγγείλει εδώ και μέρες το Contra.gr.

Εν τέλει το πρωτοπόρο αυτό πρόγραμμα θα χρηματοδοτηθεί με κονδύλια από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων, ενώ από την άλλη εβδομάδα θα αρχίσουν οι διαδικασίες του διαγωνισμού έτσι ώστε να βρεθεί ο ανάδοχος!

Το πρόγραμμα δεν θα περιορίζεται μόνο στη βοήθεια προς τους διαιτητές, αλλά θα προβλέπει μία σειρά από δράσεις που θα αναβαθμίσουν τις υπηρεσίες που προσφέρει το ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο στους φιλάθλους, τουλάχιστον για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Podcasts

Ποιος θα πάρει αυτό το Champions League;

Τρεις δημοσιογράφοι του Contra.gr κλείνονται γρήγορα στο στούντιο μετά τις τελευταίες προκρίσεις στα προημιτελικά και εκτίθενται προβλέποντας την ομάδα που θα το σηκώσει στη Μαδρίτη.