Ο Παππάς, ο Παυλής και οι άλλοι

Με τα μούτρα στη δουλειά φαίνεται πως έπεσαν οι άνθρωποι της Δόξας προκειμένου η ομάδα να πετύχει την ενίσχυση που θέλει και χρειάζεται ενόψει Ιανουαρίου.

Ο Παππάς, ο Παυλής και οι άλλοι

Το όνομα του Χάρη Παππά παραμένει ψηλά στη λίστα του Μάκη Κατσαβάκη, με την επισημοποίηση του διαζυγίου του 28χρονου επιθετικού με τον Παναιτωλικό, να τον φέρνει πιο κοντά στη Δράμα.

Την ίδια στιγμή και ο Μιχάλης Παυλής βρίσκεται στη Δράμα και δοκιμάζεται από τον Μάκη Κατσαβάκη, με τον 23χρονο επιθετικό να αποτελεί μία λύση για τη γραμμή κρούσης των Μαυραετών. Ο νεαρός άσος που έγινε γνωστός από την παρουσία του στο ρόστερ της ΑΕΚ (ωστόσο δεν πήρε τις ευκαιρίες που ήθελε και δόθηκε δανεικός στον Ελπιδοφόρο Κηφισιάς, ομάδα Δ΄ Εθνικής), μπορεί να μην αποτελεί την ηχηρή μεταγραφή που περιμένουν οι φίλαθλοι της ομάδας για την επίθεση, ωστόσο ο Σερραίος τεχνικός δεν αδιάφορος για την περίπτωσή του.

Σε ό,τι αφορά τι υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας, θα αφορούν σίγουρα ακόμα έναν επιθετικό (ίσως και δύο) ενώ θα αναζητηθούν και δύο χαφ. Στα αγωνιστικά θέματα ενόψει του αγώνα της Τετάρτης (28/12) με τον Άρη στο "Κλ. Βικελίδης", ο Σερραίος τεχνικός είχε την ευκαιρία να τσεκάρει τους Θεσσαλονικείς στο ματς Κυπέλλου με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή και να βγάλει κάποια συμπεράσματα. Οι παίκτες της Δόξας θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη με γεμάτες τσέπες, αφού μοιράστηκαν το δώρο Χριστουγέννων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK