Επαφή Βασιλειάδη με αθλητικό εισαγγελέα για "Ζωσιμάδες" και "Καραϊσκάκης"

O Γιώργος Βασιλειάδης ενημερώθηκε από τη ΔΕΑΒ για όσα θλιβερά συνέβησαν σε Ζωσιμάδες και Καραϊσκάκης και ακολούθως μίλησε με τον αθλητικό εισαγγελέα.

Τα όσα έγιναν την Κυριακή πρώτα στους "Ζωσιμάδες" (με το ντου των οπαδών του ΠΑΟΚ στο γήπεδο) και εν συνεχεία στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" (με τα επεισόδια δημιούργησαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού μετά το ματς με την ΑΕΚ) δεν ξέφυγαν από την προσοχή του Γιώργου Βασιλειάδη.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού είχε επαφή με τον αθλητικό εισαγγελέα αλλά και με στελέχη της ΔΕΑΒ έτσι ώστε να ενημερωθεί πλήρως για τα περιστατικά βίας που έλαβαν χώρα στα δύο γήπεδα.

Εννοίεται ότι τη Δευτέρα ή το αργότερο την Τρίτη εις γνώση του Βασιλειάδη θα έρθουν και οι εκθέσεις της Αστυνομίας η οποία επενέβη και στα δύο γήπεδα (στο "Καραϊσκάκης" μάλιστα έκανε για ακόμη μία φορά χρήση δακρυγόνων).

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".