ΕΠΟ και Super League πληρώνουν Μπίκα

Στην συνεδρίαση της Επιτροπής Εξομάλυνσης αποφασίστηκε να αναλάβουν τα έξοδα για το σπίτι του πρώην αρχιδιαιτητή στην Ιερισσό που κάηκε την Τετάρτη 9/11.

ΕΠΟ και Super League πληρώνουν Μπίκα
bikas ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η καταστροφή που υπέστη ο Γιώργος Μπίκας από την φωτιά που ξέσπασε στην οικία του στην Ιερισσό της Χαλκιδικής εκτός από ψυχολογική είναι και οικονομική.

Οι ζημιές είναι της τάξης των 100.000 ευρώ και το πρόβλημα για τον πρώην πρόεδρο της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας είναι ότι το σπίτι δεν ήταν ασφαλισμένο. Όπως αποφασίστηκε λοιπόν, στην συνεδρίαση της Επιτροπής Εξομάλυνσης που έχει οριστεί στην ΕΠΟ, την Πέμπτη 10/11 το μεσημέρι, τα έξοδα για την αποκατάσταση των ζημιών θα τα αναλάβει η Super League και η Ομοσπονδία αφού προηγουμένως οριστεί εμπειρογνώμονας για να αποτιμήσει το μέγεθος τους.

Παρόμοια πρόταση κατέθεσε στο διοικητικό συμβούλιο του συνεταιρισμού την Τετάρτη και ο ιδιοκτήτης του Ατρόμητου Γιώργος Σπανος. “Αποτελεί υποχρέωση του ελληνικού ποδοσφαίρου εφόσον αποδειχθεί ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, να καλύψει εξ ολοκλήρου την αποκατάσταση των ζημιών” είχε αναφέρει η ομάδα του Περιστερίου σε ανακοίνωση της.

News 24/7

24MEDIA NETWORK