Απαλλάχθηκαν Παναθηναϊκός και Ξάνθη

Και ως μεγαλοπρεπές άδειασμα προς τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ΕΠΟ που ασκεί τις πειθαρχικές διώξεις, μπορεί να ερμηνευτεί η απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ, να απαλλάξει τις ΠΑΕ Παναθηναϊκός και Ξάνθη για ανακοινώσεις που εξέδωσαν εναντίον της διαιτησίας και των οργάνων και που φέρονταν ως δυσφημιστικές για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Απαλλάχθηκαν Παναθηναϊκός και Ξάνθη

Ο Παναθηναϊκός απαλλάχθηκε για ανακοίνωση που εξέδωσε μετά το ματς με τον ΟΦΗ, ενώ η Ξανθη για τρεις διαφορετικές ανακοινώσεις που εξέδωσε για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό.

Οι πιο σημαντικές αποφάσεις της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ που ανακοινώθηκαν την Παρασκευή 21/2:

-Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέα την ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ. Επιβάλλει σε αυτήν χρηματική ποινή 700 ευρώ και την υποχρέωση ανακλήσεως της από 22-1-14 ανακοινώσεως της, με ανάρτηση της ανακλήσεως στην επίσημη ιστοσελίδα της.

-Απαλλάσσει την εγκαλούμενη ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ΑΟ (ανακοίνωση για τον αγώνα με ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ).

-Απαλλάσσει την εγκαλούμενη ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ΑΟ (δεύτερη ανακοίνωση για τον αγώνα με την ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ).

-Απαλλάσσει την εγκαλούμενη ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ΑΟ (ανακοίνωση στις 13/1/2014).

-Απαλλάσσει την εγκαλούμενη ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝAΪΚΟΣ Α.Ο της αποδιδόμενης σ' αυτή με το πειθαρχικό κατηγορητήριο παράβασης (ανακοίνωση για τον αγώνα με την ΠΑΕ ΟΦΗ).

-Κατακυρώνει τον αγώνα για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής Κατηγορίας (είχε ορισθεί να διεξαχθεί στις 16-02-2014) μεταξύ των σωματείων ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ ΑΣ υπέρ του πρώτου σωματείου με τέρματα 3-0. Αφαιρεί από το σωματείο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ ΑΣ δύο βαθμούς από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου και δυο βαθμούς από τον πίνακα βαθμολογίας της επόμενης περιόδου. Διατάσσει την αποχώρηση του σωματείου ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ ΑΣ από το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 και τον υποβιβασμό του στην αμέσως κατώτερη κατηγορία, καταλαμβάνοντας την τελευταία θέση του οικείου βαθμολογικού πίνακα. Επιβάλλει σε βάρος του τελευταίου σωματείου χρηματική ποινή 200 ευρώ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK