Φύλλο και φτερό τα βιβλία της ΕΠΟ

Εξονυχιστικός έλεγχος έπειτα από “παραγγελιά” της Επιτροπής Εξομάλυνσης είναι σε εξέλιξη στα βιβλία της ΕΠΟ από δύο μέτωπα ενώ αναμένεται και τρίτο!

Από την Επιτροπή ζητήθηκε η χρήση της Ομοσπονδίας να κλείσει νωρίτερα φέτος, στις 31/10, και ορκωτοί λογιστές που συνεργάζονται με την ΕΠΟ ελέγχουν τα βιβλία της Ομοσπονδίας. Παράλληλα, τα γραφεία στο Πάρκο Γουδή επισκέφτηκαν το τελευταίο διήμερο για τον ίδιο σκοπό και υπάλληλοι του υπουργείο Οικονομικών ενώ στην συνεδρίαση της Επιτροπής την Πέμπτης 24/11 θα αποφασιστεί και ο ξένος οίκος που θα αναλάβει να... διαπιστώσει την κατάσταση στο ταμείο της Ομοσπονδίας.

Να σημειωθεί ότι τα μέλη της Επιτροπής Εξομάλυνσης της ΕΠΟ, αποφεύγουν προς το παρόν να υπογράφουν αποφάσεις που αφορούν οικονομικής φύσεως θέματα ενώ ο οικονομικός έλεγχος ήταν από τις πρώτες αποφάσεις που πήραν μόλις ανέλαβαν δουλειά για να μην αντιμετωπίσουν οι ίδιοι πρόβλημα στο μέλλον.

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!