Πλάνα από το καμένο σπίτι του Μπίκα

Δείτε σε βίντεο τα πρώτα πλάνα από την καταστροφή που προκλήθηκε στο σπίτι του Γιώργου Μπίκα, μετά την φωτιά που ξέσπασε το πρωί της Τετάρτης.

Πλάνα από το καμένο σπίτι του Μπίκα
bikas ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι ζημιές από την φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα στο σπίτι του Γιώργου Μπίκα στην Χαλκιδική είναι σοβαρές, όπως αποτυπώνονται κι από τις πρώτες εικόνες που κυκλοφόρησαν.

Όπως μπορείτε να δείτε και στα πρώτα τηλεοπτικά πλάνα του "tilesporttv", η πυρκαγιά λόγω της γρήγορης παρέμβασης της πυροσβεστικής δεν εξαπλώθηκε στις διπλανές κατοικίες του συγκροτήματος

Ο Γιώργος Μπίκας έφτασε το απόγευμα στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" και αμέσως κατευθύνθηκε με αστυνομική συνοδεία στην Ιερισσό, όπου νωρίτερα είχαν μεταφερθεί τα οικογενειακά του πρόσωπα.

Η περιοχή πάντως που βρίσκεται το συγκρότημα κατοικιών με το σπίτι του Μπίκα από νωρίς το μεσημέρι είχε αποκλειστεί από τις αστυνομικές δυνάμεις και απαγορευόταν η πρόσβαση σε οποιονδήποτε.

Οι αρχές διενεργούν έρευνες για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς και το πόρισμα θα είναι το συντομότερο δυνατό διαθέσιμο .

Σύμφωνα με το News247, φαίνεται πως υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας. Η φωτιά που ξέσπασε κάτω από ύποπτες συνθήκες στην πέργκολα του σπιτιού, εξαπλώθηκε σύντομα, προκάλεσε ζημιές και εσωτερικά, καθώς επίσης στις παρακείμενες οικίες, καθώς πρόκειται για συγκρότημα με μεζονέτες.

Οι ενδείξεις εμπρησμού είναι προφανείς, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί εμπρηστικός μηχανισμός και έτσι στην παρούσα φάση εικάζεται ότι έγινε με περιέλουση εύφλεκτου υγρού. Η Αστυνομία αναμένει το πόρισμα του Ανακριτικού της Πυροσβεστικής και του πραγματογνώμονα εμπρησμών που ορίστηκε, ώστε να αποφασισθούν οι επόμενες κινήσεις.

Εφόσον προκύψουν αποδείξεις εμπρηστικής ενέργειας είναι προφανές για τις Αρχές ότι θα συσχετιστεί η υπόθεση με την περίπτωση Τσαχειλίδη και την έρευνα θα την αναλάβει το αρμόδιο Τμήμα Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Οι εικόνες είναι από το tilesport.tv:

Πλάνα από το καμένο σπίτι του Μπίκα
bikas 460 ACTION IMAGES PRESS AGENCY

News 24/7

24MEDIA NETWORK