Ενα βήμα από την ανατροπή η Ξάνθη, την πρόκριση η ΑΕΛ

Η Ξάνθη νίκησε 2-0 την ΑΕΛ στα Πηγάδια αλλά δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή κόντρα στους Θεσσαλούς αφού είχε ηττηθεί με 3-0 στη Λάρισα. Τρεις αποβολές στο παιχνίδι.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΞΑΝΘΗ - ΛΑΡΙΣΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΞΑΝΘΗ - ΛΑΡΙΣΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Στριμωγμένη στα σχοινιά από το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, η Ξάνθη δεν είχε άλλη επιλογή από το να επιτεθεί. Από την αρχή μάλιστα οι ακρίτες πήραν μεγάλα ρίσκα αφού έτσι και αλλιώς δεν είχαν πλέον να χάσουν τίποτα αλλά το ρίσκο τους βγήκε αφού στο 27' ο Μελιόπουλος έκανε το 1-0.

Οταν έγινε και το 2-0 στο 62' από τα πόδια του Σιλά, πολλοί έσπευσαν να στοιχηματίσουν στην ολοκλήρωση της ανατροπής. Αλλωστε η ΑΕΛ είχε μείνει με 10 λόγω της αποβολής του Ντέλετιτς. Παρά το γεγονός όμως ότι ακόμη υπήρχε αρκετός χρόνος και ότι το γήπεδο άδειασε με ακόμη δύο αποβολές (στο 66' ο Τζουρίσκοβιτς για την Ξάνθη και στο 85' ο Καρατάσιος από την ΑΕΛ) η Ξάνθη δεν κατάφερε να σκοράρει εκ νέου.

Οι Θεσσαλοί αμύνθηκαν όχι ακριβώς οργανωμένα (τέτοιες ώρες, τέτοια λόγια άλλωστε) αλλά πάντως αποτελεσματικά και "τρύπωσαν" στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Και πλέον ότι ήθελε, προκύψει.

Οι συνθέσεις

Ξάνθη: Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Σβαρνάς, Μελιόπουλος, Σιλά, Καμαρά (46' Ντε Λούκας), Μεχία, Φασίδης (62' Τριάδης), Τζουρίτσκοβιτς, Κίκε (54' Γέντρισεκ), Κάστρο.

ΑΕΛ: Θεοδωρόπουλος, Καρατάσιος, Ζίζιτς, Γιοβάνοβιτς, Γουάλας, Λαγός, Φατιόν, Κριζμάν (65' Ρέντζας), Λεοζίνιο (56' Μιλοσάβλιεφ), Ντέλετιτς, Περόνε (69' Ναζλίδης)

News 24/7

24MEDIA NETWORK