Αστέρας - Γκεντσλερμπιρλιγκί 3-1

O Αστέρας Τρίπολης, εκμεταλλεύτηκε το εξαιρετικό πρώτο 20λεπτο, επικράτησε με 3-1 της Γκεντσλερμπιρλιγκί και ολοκλήρωσε νικηφόρα τα φιλικά προετοιμασίας στο Όοστερμπεκ.

Αστέρας - Γκεντσλερμπιρλιγκί 3-1

Εξαιρετικά δείγματα γραφής παρουσίασε ο Αστέρας Τρίπολης στο τρίτο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους. Οι Αρκαδές ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο 20λεπτο, σημείωσαν τρία γκολ και τελικά πήραν τη νίκη με 3-1 επί της Γκεντσλερμπιρλιγκί. Οι παίκτες του Μάκη Χάβου άνοιξαν το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό με τον Νίκο Καλτσά, ενώ οχτώ λεπτά αργότερα ο Νίκος Ιωαννίδης με υπέροχο τρόπο διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Οι "κιτρινομπλέ" δεν χαμήλωσαν τις μηχανές και στο 17' ο Κώστας Γιαννούλης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο δεύτερο μέρος, ύστερα κι απ' τις αρκετές αλλαγές, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, με αποτέλεσμα η τουρκική ομάδα, που την περυσινή σεζόν κατέκτησε τη 10η θέση στη Super Lig, να μειώσει σε 3-1 στο 64ο λεπτό με τον Βεντάτ Μουρικί. Αυτό ήταν το τελευταίο φιλικό για τους Αρκάδες στο Όοστερμπεκ, καθώς η αποστολή επιστρέφει στην Ελλάδα.

Η σύνθεση του Αστέρα Τρίπολης: Κοσίτσκι (56' Ντοναρούμα), Μπέρτος (85' Ιγκορ), Γιαννούλης (85' Ασεν), Κουρμπέλης (80' Σεφί), Τριανταφυλλόπουλος, Χαμντανί (73' Τσουκαλάς), Δημούτσος (80' Νίκο), Καλτσάς (64' Στανισάβλιεβιτς), Μάσα (73' Κώτσιρας), Τσιλιανίδης (56' Τσάβες), Ιωαννίδης (80' Γκοντό)

News 24/7

24MEDIA NETWORK