"Διπρόσωπος" ΠΑΟΚ, 2-2 με τη Βέροια

Αν και προηγήθηκε με 2-0 παρουσιάζοντας καλή εικόνα στο πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ ήρθε ισόπαλος 2-2 με τη Βέροια σε φιλικό που διεξήχθη στην Ημαθία. Χαλάρωσε στο δεύτερο μέρος ο "Δικέφαλος".

"Διπρόσωπος" ΠΑΟΚ, 2-2 με τη Βέροια
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Χωρίς να γνωρίζουν πότε ξεκινούν τις επίσημες υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα, ΠΑΟΚ και Βέροια αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 σε φιλικό που διεξήχθη στην πρωτεύουσα της Ημαθίας. Ο "Δικέφαλος" παρουσίασε δύο πρόσωπα, καθώς ήταν πολύ καλός στο πρώτο ημίχρονο με αποτέλεσμα να προηγηθεί με 2-0, ωστόσο στο δεύτερο χαλάρωσε και ισοφαρίστηκε σε 2-2, σκορ που έμεινε μέχρι το φινάλε.

Οι "ασπρόμαυροι" άνοιξαν το σκορ στο 27ο λεπτό όταν έπειτα από ωραία κίνηση του Περέιρα η μπάλα έφτασε στον Τζάλμα, εκείνος πέρασε τον Λόπες και σκόραρε. Έξι λεπτά αργότερα, ο Αθανασιάδης έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του με καρφωτή κεφαλιά.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Ίβιτς χαλάρωσε με αποτέλεσμα η Βέροια να... ξεσπάσει και μέσα σε τρία λεπτά να ισοφαρίσει σε 2-2 με γκολ των Καπετάνου και Παπαδόπουλου. Το δεύτερο μάλιστα προήλθε από ωραία μακρινό σουτ που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο γκολκίπερ.

Το υπόλοιπο της αναμέτρησης δεν επιφύλασσε περαιτέρω συγκινήσεις με το 2-2 να μένει μέχρι το τέλος.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Βέροια:Λόπες, Μαλόν (81’ Ασίγκμπα), Σισοκό (28 λ.τ. Μελίσσης), Χαροντάκης, Μαραγκός, Μπαλάφας (46’ Παπαστεριανός), Παπαδόπουλος (80’ Λινάρδος), Κάλβο (73’ λ.τ. Μαυρίας), Σαρπόνγκ (61΄ Σαρπόνγκ), Άρτσε (46’ Σισίνιο), Καπετάνος (61’ Βίτι)

ΠΑΟΚ:Μπρκιτς, Κίτσιου, Κρέσπο, Πούγγουρας, Μάτος (46’ Λέοβατς), Μπίσεσβαρ (76’ Τζοβάρας), Κάνιας, Πέλκας (76’ Δημητριάδης), Τζάλμα (76’ Δεληγιαννίδης), Περέιρα (62’ Κοροβέσης), Αθανασιάδης

News 24/7

24MEDIA NETWORK