"Φιλική" τεσσάρα στον Πανιώνιο

Ευρεία φιλική νίκη επί του Πανιωνίου πέτυχε την Παρασκευή ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο με 4-1.

"Φιλική" τεσσάρα στον Πανιώνιο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε 3-0 στο πρώτο ημίχρονο, με πρωταγωνιστή τον Γιούρι Μαμούτε. Ο Βραζιλιάνος σκόραρε δύο γκολ και ήταν ο πιο κινητικός και δραστήριος, ενώ τον ακολούθησαν σε ατομική απόδοση οι Λαγός, Χουχούμης και Παναγιώτης Βλαχοδήμος.

Στο 15' σκόραρε το 2-0 μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο είχε κερδίσει ο Μπουμάλ σε ανατροπή από τον Ποζατζίδη, ενώ έντεκα λεπτά αργότερα έκλεψε τη μπάλα από τον Πατσατζόγλου στο ύψος της μεσαίας γραμμής, βγήκε τετ α τετ και πλάσαρε σωστά. Το 1-0 είχε πετύχει ο Πέτριτς με εκτέλεση φάουλ στο 10', από παράβαση του Τζανδάρη πάνω στον Μαμούτε!

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι πολλές αλλαγές και η βροχόπτωση δεν επέτρεψαν τη διατήρηση του ίδιου ρυθμού, έστω και αν η είσοδος του Μπακασέτα έκανε πιο επικίνδυνο τον Πανιώνιο. Μάλιστα, ο Έλληνας χαφ σκόραρε με δυνατό σουτ εκτός περιοχής και ασταθή επέμβαση του Γιαννακόπουλου. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Κλωναρίδης με πλασέ, μετά από πάσα και ωραία τρίπλα του Βλάχοδήμου στον Ποζατζίδη.

Παναθηναϊκός: Βλαχοδήμος Οδ. (46' Γιαννακόπουλος), Μαρινάκης (64' λ.τ. Νάνο), Ταυλαρίδης, Σάντσεθ, Χουχούμης (75' Λάμπρου), Λαγός, Εσιέν (58' Εβανζελίστα), Βλαχοδήμος Π. (68' Στάικος), Μπουμάλ (46' Καλτσάς), Πέτριτς (46' Κλωναρίδης), Μαμούτε

Πανιώνιος: Παπαδόπουλος (46' Γιαννιώτης), Ποζατζίδης (61' Τασουλής), Οικονόμου, Πατσατζλογλου (77' Βλάχος Κ.), Αργυρόπουλος (75' Βλάχος Β.), Μπαργκάν (61' Βιγιάλμπα), Κόρμπος (46' Μπακασέτας), Τζανδάρης (77' Μπλέτσας), Καθάριος, Χαλκιαδάκης, Καραμάνος (84' Πινιώτης)

News 24/7

24MEDIA NETWORK